ohoj punce,
uuuu, pester dan za mano. Zjutraj sva šla z bodočim očkom mal v trgovino pa na kavico (sicer je ne pijem, sam tko se pač reče
) in pol k sva domou pršla sem bla čist za nič. Kr nazaj u pojslo bi šla in bi spala. Spim pa sicer odlično, nobenih zbujanj, lulanja ... Res super spim, upam da se ne hvalim prehitro. No, potem je oj dragi kosilo skuhal, jaz lih toliko da sem si solato pripraila (berivka+kumare+paradižnik, njamiiiiii) in ko sva pojedla je blo mal bolš. Potem smo šli z našim
na sprehod, po sprehodu pa hitro hitro pod tuš in k Ginekologinji. Hvala bogu dns ni blo čiist nobene gužve, prazna ambulanta, sem že misnla da sm sfalila, da sm zašla u kakšno drugo.
Potem obvezno vaganje in pritisk (+1,5kg, pritisk idealen), potem pa pregled. No, mene moja G še ni pogledala spodaj, ker so me to (za potrditev nosečnosti tko že v GkLj), tko da mi vedno naredi UZ prej buškota. In tudi danes je bilo tako. Sva šla oba notr, nikoli ne reče da ne, in potem je rekla: no super, bomo pa danes naredili zgodnjo morfologijo. In smo jo. Not sva bla cca 20min, vse je pokazala, vidli smo hrbtenico, obe rokici s prstki, obe nogici+prstke, srce, želodec, ledvički, podplate ... Ma uglavnem vse, je pa tko čudno zvito to naše dete da se je G prav nasmejala, kašne poze dela. In sm ji rekla da ga čutim že od 17tedna in je rekla da je itak možno ker sem suha in spredaj nosim. Tud če predogo sključena sedim ali čepim me zbrca da se zravnam. Pa je rekla G: ja saj ni čudno da vas zbrca, že tako je sključen, potem ga pa še vi stisnete, sej se more branit.
Tko da me je tud na pregledu brcal, bolj ko smo gla gledali bolj je brcalo to najino bitjece.
Moja G je res zakon in se velik velik presmejemo. Res je pravi
. Dobila sva šopek slikic, in to je bilo to.
Tokso sem prebolela, jupiiiiii, tko da je potem G rekla da komot brskam po zemlji.
No, po pregledu še obvezna pijačka z bodočim očkom in spet en pasji sprehod.
Še to sem hotela rečt: zgleda da je ta seznamček mal starejši, k jst mam že od prvega pregleda PDP 12.10.2010 (tist 11.10. je bil le moj izračun) tko da enkrat ko se bo dopolnjeval, pliiis, še mene popravit. HVALA!
Naslednji pregled mam 23.6!
Zdej pa mal sadja popapcat pa kauč martrat. Lep lep večer še naprej, drage future mummy's!