ojla, da se še jaz mal javim
nanita: za krče pij magnezijeve šumeče tablete ali pa donat. To bi moglo pomagat. Men donat tkooo paše, ima poseben okus, ki ga prej nikol nism marala, zdej pa njamiii, pa še na prebavi se pozna.
Kaj zdaj, je bila katera danes v BTC-ju? Kolk majo znižano, res samo 20%? Midva se popoldne odpravljava, tko da me mal firbec. Sej te popuste ima najbrž cel BTC a ne, ker mene bolj kot v BC vleče v H&M. Bomo vidli, če kaj dobiva.
Sicer pa pripravljam kosilo in čakam mojega
, je šel na strelsko tekmo in midve z mrvico tiščimo pestke za atija. Najdli se bomo omega3 maščob-sem včeraj šla na Kopersko tržnico po frišne ribice, pa ji h potem nisem pripravila, k je pršlo nek umes, tko da so danes na vrsti. Mmmm, komaj čakam.
Trenutno pa se je pri nas takooo ulil dež in sodra da je prav grdo. Je pa soparno za adijo mijo. Aja, ko smo lih pr vročini. V četrtek na pregledu me je G vprašala, kako prenašam to vročino, pa sm rekla da super, še vedno hodim okrog v flis jopi.
Me je debel pogledala in se začela smejat, je rekla, ok, ok, potem pa res še ni hudo. Pol pa je rekla: ma potem tudi v meni ne boste imela težav, ma vi ste prav za v učbenik, vse kot more bit.
Nič, zdej bom pa res nehala klofat, se ogasim še kaj.
Aja, no, ma res sam še to. Včeraj je bodoča nona (moja mami) pršla pogledat voziček (k ga je pač financirala, ne) in je bla čiiist ganjena, sam gledala pa božala ga je, po ličkih pa
. Joj, sm kr temo hitr spremenila, da neb še mene kej okužila.
No toliko, lepo se mejte, se pišemo. čau čau