oj punce,
kako je lepa dan danes, taaak sonček, jupiii.
No, včeraj sva bila mi2 v BTC-ju in sva čist mal zapravila, pa fuuul ogledovala. Bla sva v H&M in se strinjam z eno predhodnico, ki je rekla da je bila razočarana nad ponudbo. Men se zdei da so včash več meli za dojenčke, ne vem no. Ma vseeno sva vzela en body v kompletu s kapico, pa body v kompletu s plišastimi hlačkami, pa nekaj nogavičk (tiste Born 2011
). No, potem sva pa šla pasti oči v BC. Ogledala sva si pohištvo (previjalne+posteljico), stoček za hranjenje in še par malenkosti. Kupovala pa nisva, ker greva v Ikeo drug mesec in imava namen vse tam vzet. Sva mal pokukala še po oblekicah in ej, joj, res, se je lepo, ne rečem, sam če mam možnost kje dobit ceneje, grem pa raj tja. Ne da škrtarim na mojmu
, ampak za ene žabice, tanke tanke, in še tiste čiiito tamajhne pa se mi zdi 16€ res mal dost. Ne vem kako ve na to gledate, sam glede na to, da tega kar nekaj rabiš in potem še tako hitro prerasejo, se mi zdi da bi nas radi obrali 100/h.
Potem sva ša v Okaidi-ju kupila še en fuuuul lep lišat pajacek za 9€ in to je blo to. Pohajanje zaključeno.
Danes sem pa spala, joj, do 9.30! Tako dobro spim in vedno potegnem da mi je kar nerodno. Ampak zdaj se morm naspat, potem bomo vidli kako bo.
Sem pa zdej dala močit bezgove cvetove, sem jih šla že dopoldne nabrat. Oba obožujeva bezgov sirup (šebesa) ampak baje ga nosečnicene smemo pit. Ve katera kaj več o tem? No, jst ga pač ne bom pila, ga bo pa moj dragi, ki ga obožuje. Tko da do torka se lepo paca vse skupi, potem prelijem v plastične 0,5l flaške (ki jih šparam celo leto) in zabašem v skrinjo. Tko imava sok skoraj vse leto.
Zdej pa grem, k kadar pridem naklofam celo stran madonca.
Lepo se mejte v tem prekrasnem sončku, in božajte
.