Ojla!
inja22, jaz jemljem Magnesol, maks. 3 na dan.... Drugače pa ko mi trebuh otrdi, otrdi cel, pa še včasih dobi kako čudno obliko. Čez čas pa popusti... Nič kaj prijetna zadeva.... Pa kot sem že napisala, včasih otrdeva, ko ležim na kavču, tak da pri meni počitek ne igra nobene vloge, žal.
Mica Potica, ko sem jaz kupovala, sem za vsako stvar čakala vsaj dva meseca, so pa povsod imeli rok dobave po tri mesece. Previjalna Lip Poljšane, voziček... Tako da malo prej je le fajn zadve naročiti.
alenkica 30, pas je kupljen v spletni trgovini, www.da-da.si. Sem res ful zadovoljna, res kvaliteten material, ne tak da je tanek bombaž, pa da se 1x raztegne in ostane raztegnjen
Pa tudi jaz vedno več nakupov opravim preko spleta, prihranim ogromno časa, do zdaj nisem mela nobene slabe izkušnje, je pa res, da vse plačujem po povzetju... Pa odlično za novi avto
sončica25, joj, jaz imam tudi ful probleme z mozolji, na obrazu in po hrbtu... Vsak dan kaki novi... Groza
jagodka1, ej, za te modrčke od da-da sem pa že res prebrala in tudi od kolegic slišala toliko pohval, da vsekakor v kratkem nabavim tudi te, ker stari me itak že tiščijo, sicer imam še neke večje, ampak bi že zdaj kar tega uporabljala. Vse pravijo, da ga nosijo že v nosečnosti, ker je opora super, pa tudi ni šivov, da bi se vidli pod majico. Tako da hvala za nasvet
Sem v prvi nosečnosti oz. v času dojenje mela modrčke iz Mullerja, s katerimi res nisem bla zadovoljna. Opora mi ni bla ok, ful so visoki, ma do pod brado, tak da ne pridejo v poštev v kaki majici z malo večjim izrezom- pa ne neki hudi dekolte, da ne bo pomote
Pa še enega sem mela, kuplejenag v baby centru, kao malo dražjega, pa je bil še slabši, ker tam pa se je tista klipsna nonstop odpirala
Jana73, jeeeeeeeeeeeeeeeee, zelo rada preberem tako lepe novice. Zdaj pa sproščeno uživaj do konca....
Čestitke vsem za uspešne preglede
Dopustnice, ve pa uživajte še za nas, ki zaenkrat še ostajamo doma
By