Lep pozdrav so
Sej ne vem kje bi začela, me neki časa ni blo tle gor, in ste ble kr pridne s klepetanjem. Poroda se tudi jaz malo bojim, čeprav pride kakšen dan ko komaj čakam porod in dojenčka, kakšen dan pa se sprašujem če bom zmogla, znala z dojenčom itd., sam kot je že ena napisala, toliko jih je že rodilo in vzgojilo svoje otročke, da se res ne bojim za vse nas
No midva sva končno našla voziček, ki je obema všeč - Jane slalom pro, problem pa je sedaj barva. Vedno sem govorila, da črnega pa res ne bom imela, sam sej veste kako gre tisti pregovor, da se zarečenega kruha največ poje. Enostavno mi je iz kolekcije 2011 najlepša barva črna.
Kupila sva tudi že pevijalno mizo v beli barvi - glede tega sem odločitev repustila možeku, da ne bo reku da vse sama izberem
Oblekice in druge potrebščine pa bom nekje konec avgusta začela kupovat. Čeprav je tašča nakupila že en vagon te robe, in seveda vse v roza barvi, tako da sva se zmenili, da bo njene oblekice nosila pri njej, pri nama doma pa najine
Glede prebave, jaz sem imela ful let probleme z njo. Predvsem je bla kriva prehrana, pa premalo gibanja. Pol pa mi jo je z malo truda uspelo urediti, pojem ogromno zelenjave in sadnja, zdej v nosečnosti skoraj še enkrat več kot prej. Pač mi ful paše in zaenkrat še nisem zaprta. Donata pa ne pijem, ke mi ni nikoli pomagal. Spijem pa ogromno limonade in to kr kisle, ne dam skoraj nič sladkorja, ker mi paše kislo, čeprav bo punčka
Drugače pa se odlično počutim, trbuh kr raste, včasih se mi zdi da kr čez noč zraste, energije imam za izvoz, kile pa gredo tudi počasi gor, zdej sem na +5.
Aja pa čestitam vsem za vse uspešne preglede in pa tiste ki ste ali se odpravljate na dopust, imejte se karseda lepo in uživajte.