writing-img

RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice

clock-img

30.05.2011, 10:02

clock-img

onur

pencil-img

2700

Pridejo taki dnevi, ma minejo tudi.

Res je, smo že imeli enkrat tako krizo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

clock-img

30.05.2011, 17:17

clock-img

happymummy

pencil-img

139

evo mene,doma. user posted image user posted image nič ni. ctg- črta ravna,kar se popadkov tiče. uni notri veselo brca. v sredo pa spet na pregled. ma ne verjamem,da bo do srede kej. po moje bo konc tedna.user posted image  

mayalottie, kako je z vami?vse v redu?

onur, da me ne boš prehitela še tiuser posted image

nana, oprosti,sem spet pozabla,kdaj imaš rok??

upam,da vse uživate in das e maste fajn. meni je ok. vikend rahlo žalostno obarvan ampak preživet. zdej pa nov teden. sem šla dns vplačat loto-če bo tam kej sreče,ker očitno za rodt je še ne bouser posted image user posted image user posted image

zdej pa še ven. lep pozdrav

clock-img

30.05.2011, 19:30

clock-img

mayalottie

pencil-img

361

Smo domaaaa, zdravi in veseli:))

Drugič kaj več, zdaj sem bizi;)

clock-img

31.05.2011, 11:56

clock-img

onur

pencil-img

2700

onur, da me ne boš prehitela še ti

Anti ja ne.

Midva sva bila pa danes v Gorici. Se je šel moj cepit za klopni meningitis, pol sva šla pa še stolček za na kolo za tamalo kupit. Dobila sem tudi izvide za streptokok, pozitivna kot prvikrat. Drugače pa nič kaj novega.

clock-img

31.05.2011, 12:32

clock-img

snezinkaa

pencil-img

30

jaz tud čakam rezultate za streptokok.Onur kolk dni so rabli da so ti poslali rezultate?

clock-img

31.05.2011, 19:02

clock-img

onur

pencil-img

2700

IZVIRNO SPOROČILO: snezinkaa

jaz tud čakam rezultate za streptokok.Onur kolk dni so rabli da so ti poslali rezultate?

24.5. mi je vzela bris (to je bil prejšnji torek) in danes sem dobila izvid domov. Kdaj imaš rok?

clock-img

31.05.2011, 20:13

clock-img

snezinkaa

pencil-img

30

jaz sem tud bla 24.5 na brisu samo še nisem nič dobla.Verjetno bo do konc tedna upamuser posted image

jaz mam rok 17.6

clock-img

01.06.2011, 08:15

clock-img

onur

pencil-img

2700

jaz mam rok 17.6

Potem se lahko srečamo v porodnišnici, če boš v Postojni. Jaz mam rok 14.6. H kateremu g pa hodiš. Si na FB.

clock-img

01.06.2011, 15:28

clock-img

happymummy

pencil-img

139

oj! Mene so spet poslali domov. še vedno nič. ctg je bil sicer malo bolj razgiban kot zadnjič, mapak na g pregledu pa je reku,da še ni zrelo. hja, bomo šli pa še mal na sončka,da dozoriuser posted image user posted image v petek spet pregled. ma zdej bi šla še js pogledat,kaj je tko lepga tam notriuser posted image user posted image

snezinkaa, si dobila izvide? Jaz sem tudi naredla ta test pa sem bila negativna. user posted image

onur,kako kaj pri tebi kaže?

joj, nak onc me bosta še vidve prehiteliuser posted image user posted image al oa bomo morde cimre user posted image

clock-img

01.06.2011, 23:02

clock-img

onur

pencil-img

2700

joj, nak onc me bosta še vidve prehiteli al oa bomo morde cimre

Morde pa res.

Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli.

clock-img

02.06.2011, 01:53

clock-img

happymummy

pencil-img

139

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Morde pa res.

Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli.

a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. user posted image ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. user posted image Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne.

clock-img

02.06.2011, 08:20

clock-img

onur

pencil-img

2700

IZVIRNO SPOROČILO: happymummy

Morde pa res.

Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni.
a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. user posted image ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. user posted image Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne.

clock-img

02.06.2011, 08:21

clock-img

onur

pencil-img

2700

IZVIRNO SPOROČILO: happymummy

Morde pa res.

Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni.

Sem malo zabluzila z objavo.

clock-img

02.06.2011, 11:55

clock-img

snezinkaa

pencil-img

30

evo mene s ctg-ja.Vse ok vse mirnouser posted image

Onur ginekologinjo mam v cerknici.Sem že htela se prepisat zdavnaj v Postojno ker je malo čudna pa so rekli da prenesem karton po porodu. Na FB nisem.

Happymummy sem dobila rezultate za streptokok in sem negativna.

Mogoče pa bomo res cimriceuser posted image jaz že komaj čakam na porod se še komaj premikamuser posted image

clock-img

03.06.2011, 06:28

clock-img

happymummy

pencil-img

139

user posted image snezzinka za izvid

onur, vidiš, tko se začne. pr Maji je blo isto. Zdej čez vikend boš šlapa rodit. Jaz pa nič. Da nam niso mal zamenjali datumov user posted image user posted image

evo,zdej grem na ctg in g pregled. pa bomo videli,če je kaj dozorleo. user posted image ma menda sem bla premal na soncu,hahauser posted image

clock-img

03.06.2011, 09:30

clock-img

happymummy

pencil-img

139

Spet me je poslal domov. še vedno nezrelo,zaprto mat.ustje. in če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski. user posted image user posted image ma sem prov žalostna. tko da upam,da se čez vikend odprem. 

clock-img

03.06.2011, 10:39

clock-img

onur

pencil-img

2700

n če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski. 

user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj pa carski, zakaj ne provajo sprožit poroda?

clock-img

03.06.2011, 14:33

clock-img

happymummy

pencil-img

139

n če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski. 

user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj pa carski, zakaj ne provajo sprožit poroda?

ja ne vem zakaj carski. morde zato,ker sem imela prejšnjič ga. ampak v prejšnji nosečnosti je bila druga zgodba- je bil pritisk visok in nisem mogla dihat. zdaj pa je pritisk super, počutje moje tudi, otrokovo pa glede na ctg tudi. tko da res ne vem zakaj kr carski. user posted image user posted image ah ne,bom js čez vikend zrihtala,da bo šlo naravno- topla kopel, Seks, sprehod, seks..user posted image user posted image in če neb o primlo, bom pa tut v ponedeljek rekla,dase ne strinjam s carskim in da ne podpišem. user posted image

clock-img

03.06.2011, 21:59

clock-img

nana13

pencil-img

159

Helow...
Nism nč kej natančno čitala nazaj, mordi bom jutri kej, dns sm sam mal preletela.
Happymummy: jst sm septembrka komej. 19.9. so rekli. user posted image
Kr se pa tiče tistga k si napisala d boš ti tu zrihtala d bo naravno...  user posted image   sm hodila po štengah, sm sexala,sm se vozila po luknah, sm sexala, sm u banji sedela, sm sexala, se sprehajala in  spet s.... user posted image    No, ma ti povem, d pr meni ni delalu nč,... NČ  NČ  NČ!!! user posted image   Je pršu kdr je sam teu prit. Tku d če ti rata, hvala bogu, drgač pa se ne naprezaj prevč.  user posted image user posted image user posted image

Poznaš ti kašno Ines tam v Razdrtem?

Bodte fajn, se pišemo...  lp
Grem spat in kej lepga sanjat.  user posted image   Prvoščm tudi vam... user posted image

clock-img

03.06.2011, 22:34

clock-img

happymummy

pencil-img

139

IZVIRNO SPOROČILO: nana13

Helow...
Nism nč kej natančno čitala nazaj, mordi bom jutri kej, dns sm sam mal preletela.
Happymummy: jst sm septembrka komej. 19.9. so rekli. user posted image
Kr se pa tiče tistga k si napisala d boš ti tu zrihtala d bo naravno...  user posted image   sm hodila po štengah, sm sexala,sm se vozila po luknah, sm sexala, sm u banji sedela, sm sexala, se sprehajala in  spet s.... user posted image    No, ma ti povem, d pr meni ni delalu nč,... NČ  NČ  NČ!!! user posted image   Je pršu kdr je sam teu prit. Tku d če ti rata, hvala bogu, drgač pa se ne naprezaj prevč.  user posted image user posted image user posted image

Poznaš ti kašno Ines tam v Razdrtem?

Bodte fajn, se pišemo...  lp
Grem spat in kej lepga sanjat.  user posted image   Prvoščm tudi vam... user posted image

Ena Ines je delala pr ns na Razdrtem. Ma drgač je mislim,da iz Landola. Zakaj?

Ja saj vem,da ni mus da mi bo to pomagalo, ma provam lohku. Zgubt nemam kej. user posted image   Če bo bo,če ne pa ne. Ma carskega ne bom pustila. no way. bom ušla iz porodnišnice,če bo kej teu. user posted image

lahko noč pa lepe sanje

clock-img

03.06.2011, 23:21

clock-img

onur

pencil-img

2700

Drugače pa kaj da povem. Po čebelo smo šli po kosilu iskat v vrtec. Kriza je zjutraj še, vendar samo zjutraj, nato je vse ok. Drug teden gredo z vrtcem na vožnjo z vlakom. Ko je prišla domov, sva šle spat, popoldan pa se je s taščo potepala po sprehodu, potlej pa je še sosed prišel na obisk in sta se igrala.
Mene je danes malo ščipalo, vendar upam, da čez noč ostane tako kot je, ker možek dela nočno. No, saj ga lahko pokličem in takoj pride (doma imam tudi tasta), ma vseeno.
Jutri bomo verjetno kar doma. V nedeljo pa študiramo, da bi šli do naših.

clock-img

04.06.2011, 14:25

clock-img

happymummy

pencil-img

139

a je katera kdaj imela pregled amnioskopijo?? 

clock-img

04.06.2011, 14:43

clock-img

nana13

pencil-img

159

Poznam eno k je iz Po., vem pa da je delala v Razdrtem kr neki časa. Šturm se piše. Ste kolegice al se sam tko poznata,...  če je prava seveda.

Amnioskopije jst nism mela, tku d ti ne znam kej povedat.

Pondelk bo hmal...  user posted image Sexsaš kej? user posted image

clock-img

04.06.2011, 15:07

clock-img

happymummy

pencil-img

139

Ma mislim,da je prava (Ines). Se poznave ja,nisva pa neke prijateljice. Mislim, takrat ko smo še skupi delale smo se družle, pol pa smo šle tko vsaka po svoje. Zdej niti ne vem kaj je z njo in kje je. Ti jo poznaš? Sta priajteljici?

Pondelk bo kmal ja. sej me je kr strah kaj bo. Ker res ne želim CR. Tko da sem mojga dns zjutu prepričala v akcijo jauser posted image user posted image   Še zvečer enkrat pa jutri, pa morde bo kej pomagalo :))  user posted image user posted image

Ti si ok?

clock-img

04.06.2011, 17:37

clock-img

onur

pencil-img

2700

a je katera kdaj imela pregled amnioskopijo??

Tudi jaz je nisem imela.

Pa vprašaj tvojega ginekologa v ponedeljek, zakaj ti ne sprožijo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem