lakoota ja, skozi prisotna tut pr meni. pa žeja. pa kr nič ne vem kaj bi. pol pa jem malo sladko malo slano pa šekej sadja pa .... cela čorba!
spanje pa itak. nikakršno.sam js tut pol podne v ne morem zaspat. sam počutm se pa kr ok. tko d se navajam najbrž na pol,ko bomo itak manj spali.
včeraj sem likala zvečer pol sem pa do treh gledala tv.
zjutraj nas je pa ob osmih Matija zbudil. evo, zdej bi imela priliko spat z njim, pa ne morem. kr neki.
Maja,kako je pa s tabo? še vedno boli? Ma počivaj. kdo te sili pospravljat? bo že počakalo. če ne nej pa tvoj malo.
ne smeš se zdej forcirat,da ne bo pol kej narobe.
snezinkaa, js sem tudi imela ta pregled,pa je tut negativen. pa sem bla skor prepričana da bo pozitiven. ampak hvala bogu.
nana13, a smo si blizu po letih?fajn. :) ja ja sigurno je to krivo da me ne poznaš. sem bla v ljubljani dijaška leta, OŠ pa itak v Tržiču.
Jerneja pa itak skor vsi poznajo,če ne druzga vsaj na videz. in pol se sprašujejo, kdo za vraga je tale črnolaska zraven njega,hahaha
načvekale ja, lohk bi se še mal. ma kaj ko dijaki nimajo olike in kričij tm in piskajo.
najj im bo,je bil njihov dan.
Matiaj pa itak uživa povsod,sam d dogaja. on bi šel tu po moje kr plesat tja,če bi šla tut js.
ma je taki pohajač,da groza. sam pohajal bi.
evo,mi se pa zdej odpravljamo na piknik,rojstni dan, 30-letnica. ah joj,spet bo žur, bojo pili,js pa lohk sam gledam.
in se nažiram
in itak bo hotel moj ostat am še dolgo v noč, ma jaz z Matijem bom kr šla spat zvečer. ma bom tut mojga prsilla da gre. nima kej zdej popivat,ker me lohku vsak trenutek zagrabi.kdo ga bo pol čakal in klicaril kje je???
nima kej,je naredu otroka, zdej more pa mal bolj se noseči ženi posvečat.