okej, da kar takoj povem, da sicer redno berem vse novosti tukaj na naši debati (navadno prek telefona) ampak ne uspem nikoli napisat do konca, ko se pa že lotim, napišemcel roman in mi seveda na koncu javlja ta error in sm potem vsa jezna ko ker prek mobitela ni nobenga backspace-a po dolgem času sem prišla do računalnika in dobila čas ker mala spančka.
Z našo težo je že šlo na bolje, v ponedeljek nas je pohvalila patronažna, danes se je spet oglasila, pa ni bla neki navdušena... No sicer nebi smelo bit problemov, ker smo čez 4kg, komplicirat znajo sam zarad dodajanja...
Dojenje sicer mislim da se stanje malce izboljšuje, da se mi mlekarne hitreje polnijo spet lahko sem imela samo vmes krizo, lahko res pomagajo te tablete, lahko je kaj tretjega... ne vem no, sej se mi zdi da kr dost pijem, pa vseeno mi vsi govorijo da premalo... kontroliram pa lih ne, kolk ve popijete na dan?
Sicer sem pa tudi jaz opazila da je začela mala malce polivati oz.dosti krat se zgodi da bruhne kar konkretno količino nazaj ven.
Podiranje kupčkov še vedno ni prav dobro steklo, sploh ker se veliko krat zgodi da gospodična kar zakomira. Aja, pa tud to se mi zdi ful čudno, ker jo recimo dojim in ona kar zaspi in nema, je ne zbudim več, pa jo žgečkam pa gor pa dol dajem pa ne vem kaj. Pa se mi ne zdi da bi recmo popila vse mleko kar je na razpolago. A bi blo pol smiselno da bi si jst to vn črpala? Ene dvakrat sem probala, pa ni blo dobička...
čišča - tko za rečt sem jo imela še 2 tedna, mogoče mal več, potem pa še en tedn samo tak rjav izcedek... potem se je že ćist ustavlo, pa kak dan vmes je še prikapljalo par kapljic prav rdeče krvi, da me je zmedlo... naročena sem pri ginekologinji, naslednji petek.
joj, sem brala kok ste ene pridne, pa delavne, marljive kot čebelice, pa ful se nek vsi dodatno ukvarjajo s kako spletno trgovino ipd. zanimivo... jaz sem pa ravno razmišljala en dan, da bi blo dobro dat diplomo pod streho do oktobra... no, pravzaprav je kar nujno! Pa tko zgrešena je ta moja informatika Potem pa veselo na delo saj že komaj čakam, čeprav mi bo najbrž težko puščat pikico doma ali v vrtcu (kakor se bomo pač odločili glede varstva).
nosek - tudi mi čistimo s fiziološko in ustnim aspiratorjem. Meni se zdi super, zaleže in ni neki komplicirano, pa tudi do sedaj se nikoli ni pritoževala, da bi neki jokala medtem ko sem ji čistila.
mozoljčki - tudi mi jih imamo že kar nekaj dni... sem vprašala patronažno, pa je rekla, da ni panike, da je okej, to pač tko pride, če bi se pa zlo širili al pa da bi blo to alergijsko, potem kupiš v lekani hrastovo lubje in ga skuhaš in s tekočino umivaš obraz oz. kožo kjer se pojavijo mozoljčki.
kapljice - ne vem kaj naj si mislim, trenutno uporabljamo tiste italjanske Mylicor al nek tazga... pa mala se kr dosti napenja...al ne more kakat al jo mdajejo krčki al je sam zrak...nism pogruntat. Sem razmišljala da bi šla tudi jaz nabavit BioGajo, ker jo zelo hvalijo. Pač, probat ni greh.
O, včeraj sem šla celo na shopping, po dolgem času. Mala je ostala doma pri moji mami. Pa že preden sem šla iz hiše me je vse minilo ker sem ugotovila da nimam kaj oblečt ker mi ni nič prav, razen trenirka in nosečniške hlače katastrofiš ta teža! Kako se ve spopadate s tem? Vse mi govorijo, da bo šlo dol, da se z dojenjem to takoj zgubi... ampak nimam prav veliko upanja.