IZVIRNO SPOROČILO: Putka
pika27, če ti napiše tist ... we are sorry... pa si pozabila CRTL-C, stisni backspace, pa te vrže nazaj na tekst, potem pa kopiraj še enkrat.
Thank you

Ubistvu sem že uporabla zdele.
Sem opazila da pol k sem še enkrat pisala mi je kej sfalilo in bi kakšno stvar lahko narobe razumele.
IZVIRNO SPOROČILO: pika27
Danes smo se kopal, mali je ful užival
Ga je tud stehtala in je v 8 dneh dobil 470g.
Tole sem mislila v povezavi, da bom pri pediatru spet kregana, da mu dajem preveč za jest, kar se mi osebno zdi kr neki, k lahko še prehitr zgubijo to težo.
Glede kozorogcev, tud jaz sem upala, da bo naš kozorog, pa sem šla mal pogledat in zasledila, da nej bi otroci, ki so rojeni na prehodu znamenj imeli lastnosti obeh. Sicer pa itak ni važn kaj je po horoskopu.
Nam pa popek zdej po kopanju na polno krvavi spet, pa ne vem a je to od tega, ker ga je prekmal kopala al kaj? sicer je blo pr prvi isto, da je pol po kopanju začel ful krvavet in sem ji ga še ful dolg čistla. K prej je bil pa skor suh, glih mal vsakič. Kako je pa pri vas?
Naš je tud bl nočna ptica. Včeri je po kopanju cel dan spal, pa je bla ponoč spet žurka

Jaz ga zdej podnevi kar mal budim, če mi preveč spi, ker je očitno čist zamenjal noč pa dan.
Voziček nam je včeraj uspel spravt v operativno stanje

tko da zdej lahko gremo na sprehod. Čeprav jaz sem dons čist fuč, je bla včeraj tašča cel dan pri nas, ker je moj šel v službo in mi je cel dan pospravljala stvari, jaz pa pol nism mogla sedet na kavču pa gledat, ampak sem itak cel dan neki pospravlala pa delala. No ja mogoče pa jutr.
Nč grem jaz še mal počivat, pa se beremo.