JančiF - bi prejšnje dni kaj napisala, pa smo imeli tok dela z našim
, da sem utegnila sam kaj prebrati, napisati pa nč
ti imaš očitno nek dober recept za spanje, deli ga prosim z nami
Bambina, izgleda, da imajo Marki neko tako obdobje, hehe – naš Mark je včeraj popoldne tud bil skoz buden (do zdaj nikoli tako dolgo, 5 ur skupaj), 2h je bil ok, preostali čas pa jok, pa bi jedel, pa ne bi jedel, bi se nosil, pa spet ne..
A so vaši dojenčki, ko so budni, ves čas zadovoljni al tudi jočejo?
Putka- če boš kaj dopolnjevala seznam, pozabila sem napisati podatke; naš Mark je bil ob rojstvu velik 49 cm, tehtal pa je 2830 g
V soboto je bil naš Mark star 4 tedne, pa imamo še kar težave s popkom..namreč, najprej se je lepo celil, potem mi vmes enkrat patronažna reče, da ji ni nič všeč in smo se šli pokazat pediatrinji, nam je dala antibiotično mazilo, popek se je nato lepo celil in je bil videt čist v redu. Prejšnji četrtek smo se kopali, naslednji dan v petek pa je bil popek gnojen; Mark je celo dopoldne v eno jokal, seveda smo šli takoj do pediatrinje, ki je popek pogledala, ni se ji zdelo, da bi šlo za kaj drugega kot zunanje vnetje in nam je dala sirup Amoksiklav. Naslednji dan, v soboto, smo se šli nazaj pokazat- popek se je spet začel sušiti, Mark je bil tud boljši, ni jokal, ponoči je spal celo skoraj 7h (drugače največ 5h v kosu), v soboto popoldne pa spet bolj jokavo stanje, enako včeraj popoldne in danes zjutraj ..zdaj se je umiril in spi že 1,5 h. A mislite, da je to ok, pač joče, ker ga napenja al bi bilo lahko povezano s popkom - skrbi me, da ni kaj resno narobe s tem popkom. Amoksiklav moramo jemati do prvega pregleda pri pediatrinji, ki ga imamo v sredo, jaz pa sem v dvomih, a naj pokličem prej in povem, da je precej nemiren zadnje dni v primerjavi s prej in da me skrbi, da je to zaradi popka al naj počakam do pregleda v sredo?? Nočem preveč paničariti, to je moje prva beba in res ne vem, al pač joče, ker vse bebe jočejo ali je kaj drugega??