writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

25.02.2011, 07:54

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Če je katera tu, kaj mi prdlagate - blond ali rdečo? Grem pod nož in na barvanje. user posted image user posted image  Pa ne vem za kero barvo se naj odločim.

Zdaj si blond, ne? Si bila že rdeča? Rdeča je meni tak, da moraš bit naličena in je prava bomba, pri blond pa je vse bolj natur. Torej, odvisno kolko časa imaš.user posted image
Jaz sem bila rdeča cca 4 leta, blond pa cca 8 let, zdaj sem rjava, pa rdeča več nikoli ne bi bila, blond pa me še mika zeloooooooo. Ampak pri meni ne pride blond blond v poštev, ampak svetli prameni, ki se po nekaj časa barvanja itak spremenijo v blond.user posted image  
Sem ti pomagala?user posted image

V študijskih letih sem imela na glavi celo paleto rdeče, od svetle do temne in ja, zažiga! Blond pa sem zdej že tak dolgo, pramene mislim (naravno sem tud blond mal bolj temna), da mi je že dojadilo. user posted image  

Sem šla zdaj malo tvoje slike na FB pogledat, po mojem bi ti pasala rdeča tudi, tak da kr pogumno!user posted image  Čeprav, v oni čist svetli si mi tut huda.user posted image  Malo se orientiraj na letni čas, mene npr. vsako pomlad prime, da bi šla na svetlo, jeseni pa se mi spet rjava lušta...

Ja sej to je, da rdeča sem bila vedno pozimi, za poleti mi je pa bolj svetla nekako... Tista zelo svetla mi je bila všeč ja. Hvala punce, po moje se bo  odločla ko bom že tam.

clock-img

25.02.2011, 07:54

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!!!

Ne, Tulipan proga ni bila popolnoma nič ledena, lepo na svežo steptana, tako, da se je bilo res ful faj skijati, da nisi rabil paziti na te neugodne ledene ploskve.user posted image

Ja, petek je in pred nami pester vikend.user posted image

user posted image user posted image user posted image  mami, pa ne pozabi, da je RES priden, priden fant!user posted image

To vem, saj nisem mislila njega user posted image ...seveda bo on udeležen v pestrosti a imamo toliko planov, da samo upam, da bo šlo vse po planu.user posted image

Ja, ja, saj je tudi meni jasno, da boste imeli gužvo, ampak to sem hotela napisat, da bo ves trud poplačan, ker je taki zlati.user posted image  Saj zuradi rojstnega dneva misliš, a ne?

clock-img

25.02.2011, 07:55

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem tudi ful, ful dolgo bila rdeča (različni odtenki) in vsi so govorili, da mi je ful pasalo. Tudi meni je bilo všeč. Pa jaz ne spadam med tiste, ki se ful ličijo, tak, da se ne strinjam s tem, da bi moral biti pri rdeči ful naličen. Potem sem se pa pobarvala nazaj na rjavo, ker me je že pošteno motilo, da ima že čisto vsaka najstnica rdečo barvo na laseh. Aja, to je bilo pred približno 10 leti. Od takrat pa sem na koliko toliko svoji barvi, le sive lase je treba prekrivati. 

Jaz se tudi nekaj veliko ne ličim, pa mi je rdeča pasala. Bom pol kakšno sliko poslala pa na fb dala... Ma nekako odkar mam otroke, mi rdeča ne potegne, ne vem zakaj...

clock-img

25.02.2011, 07:56

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Če je katera tu, kaj mi prdlagate - blond ali rdečo? Grem pod nož in na barvanje. user posted image user posted image  Pa ne vem za kero barvo se naj odločim.

Zdaj si blond, ne? Si bila že rdeča? Rdeča je meni tak, da moraš bit naličena in je prava bomba, pri blond pa je vse bolj natur. Torej, odvisno kolko časa imaš.user posted image
Jaz sem bila rdeča cca 4 leta, blond pa cca 8 let, zdaj sem rjava, pa rdeča več nikoli ne bi bila, blond pa me še mika zeloooooooo. Ampak pri meni ne pride blond blond v poštev, ampak svetli prameni, ki se po nekaj časa barvanja itak spremenijo v blond.user posted image  
Sem ti pomagala?user posted image

V študijskih letih sem imela na glavi celo paleto rdeče, od svetle do temne in ja, zažiga! Blond pa sem zdej že tak dolgo, pramene mislim (naravno sem tud blond mal bolj temna), da mi je že dojadilo. user posted image  

Sem šla zdaj malo tvoje slike na FB pogledat, po mojem bi ti pasala rdeča tudi, tak da kr pogumno!user posted image  Čeprav, v oni čist svetli si mi tut huda.user posted image  Malo se orientiraj na letni čas, mene npr. vsako pomlad prime, da bi šla na svetlo, jeseni pa se mi spet rjava lušta...

Ja, tako kot jaz napr., ko imam pozimo vedno kratke lase, čez poletje pa bi si dolge puščala. user posted image

Reeees? Ne znam si te predstavljat z dolgimi???!!!
Tudi moje 3 prijateljice s kratkimi, si vsako pomlad hočejo dolge pustit!user posted image

clock-img

25.02.2011, 07:57

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, to je res da je Najaa svetlejša in da lahko pride do prevelikega odstopanja, a kot pravi sama, se bo sama odločila, ko bo tam.user posted image

clock-img

25.02.2011, 07:59

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Jaz sem tudi ful, ful dolgo bila rdeča (različni odtenki) in vsi so govorili, da mi je ful pasalo. Tudi meni je bilo všeč. Pa jaz ne spadam med tiste, ki se ful ličijo, tak, da se ne strinjam s tem, da bi moral biti pri rdeči ful naličen. Potem sem se pa pobarvala nazaj na rjavo, ker me je že pošteno motilo, da ima že čisto vsaka najstnica rdečo barvo na laseh. Aja, to je bilo pred približno 10 leti. Od takrat pa sem na koliko toliko svoji barvi, le sive lase je treba prekrivati. 

Jaz se tudi nekaj veliko ne ličim, pa mi je rdeča pasala. Bom pol kakšno sliko poslala pa na fb dala... Ma nekako odkar mam otroke, mi rdeča ne potegne, ne vem zakaj...

Eh, te pa ne vem, verjetno se to o barvanju in ličenju samo meni zdi... Ja, daj kako slikico gor, ko se spedenaš!user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ma ja, sej maš prav, Tulipan... takrat sem se res tud pudrala, mogoče zarad tega kontrasta. Pol sem pa dobila miljon takih malih mozoljčkov in od takrat sovražim puder! user posted image  Mogoče bo le boljše blond... pa dam mal ful svetlih in neki temnejše... tak en mišung. user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, jaz sem imela skoraj vso življenje lase do sredine hrbta, potem pa mi kar naenkrat naredi nek klik v bučiuser posted image in grem pod nož, kot pravi Najaa.user posted image Iz ful dolgih na 3 cm.user posted image Taka sem, vedno za spremembe. Le pri moških ne. user posted image

clock-img

25.02.2011, 08:02

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tudi RD ja, ampak kar se tega tiče bo bolj pestro drugo soboto, ta vikend pa gremo še na en sejem, pa neki obiski, ki so kao obvezni, pa motor dobi V., pa ga mora ata pripraviti za barvanje.user posted image

clock-img

25.02.2011, 08:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Taka sem, vedno za spremembe. Le pri moških ne. user posted image

The same here. user posted image user posted image  Spremembe sploh pri laseh in pohištvu, ki ga vedno nekaj premikam in prestavljam... Kar se pa las tiče, ko smo bile na faksu, smo se punce vsak mesec barvale. Pa ni blo bolšga, celo popoldne smo porabile za to. Kofetkale, čvekale, barvale, šlogale, smejale, opravljale user posted image  itd

clock-img

25.02.2011, 08:21

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Taka sem, vedno za spremembe. Le pri moških ne. user posted image

The same here. user posted image user posted image  Spremembe sploh pri laseh in pohištvu, ki ga vedno nekaj premikam in prestavljam... Kar se pa las tiče, ko smo bile na faksu, smo se punce vsak mesec barvale. Pa ni blo bolšga, celo popoldne smo porabile za to. Kofetkale, čvekale, barvale, šlogale, smejale, opravljale user posted image  itd

Ful, ful dobro! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2011, 12:19

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Buuuuu! user posted image

clock-img

25.02.2011, 12:34

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Buuuuu nazaj! user posted image

Evo od frizerja... blond je zmagala. user posted image

clock-img

25.02.2011, 12:35

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi je kar zdelo, da bo tako. A si že na Štajerskem?

Pa, če boš dajala slikico na FB, name ne pozabi- mail pa to!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.2.2011 12:37:02 >

clock-img

25.02.2011, 13:56

clock-img

trezika

pencil-img

3981

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2011, 18:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dan.
Neja, sicer vem da si že blond sam pr men bi bila rdeča zmagovalna kombinacija.  user posted image user posted image

clock-img

25.02.2011, 20:04

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dan.
Neja, sicer vem da si že blond sam pr men bi bila rdeča zmagovalna kombinacija.  user posted image user posted image

Vem, vem...user posted image

clock-img

25.02.2011, 20:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Čer!user posted image

Je kje katera?

clock-img

25.02.2011, 20:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi je kar zdelo, da bo tako. A si že na Štajerskem?

Pa, če boš dajala slikico na FB, name ne pozabi- mail pa to!

Ne najdem kabla. user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ti si tud navijačica blond skupine?

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dan.

Veeeeem, sej tebe sem čakala, a tebe nema. Ampak ok, nasledjič ko se bom barvala pa res! user posted image

clock-img

25.02.2011, 20:50

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Čer!user posted image

Je kje katera?

Jaz sem. Z grisini in tuninim namazom. user posted image user posted image

clock-img

26.02.2011, 11:11

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dober dan...

clock-img

26.02.2011, 12:08

clock-img

trezika

pencil-img

3981

dober dan user posted image

clock-img

26.02.2011, 13:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz pa moram delat, pa mi taaaaak ni user posted image
Milomater ej, pa tote popoldanske sobote.

Mam pa nos zamašen, grlo me boli, glavo bo mi razneslo user posted image očitno sem po Liji in Tomažu še jaz na vrsto prišla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem