Dobro jutro, dober dan.
Mi že spet auf od 6h
ubija me taka ura
, tamala pa mi takrat najbolj razlaga, kak je Zoja potisnila Mattea in kak je vzgojiteljica Jasna rekla,da se to ne dela. In ona se najbolj meni, kak se to ne dela, fača mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Lia je bila spet pogumna pri vstopu v vrtec.

bravo Lia!
Moram pa jaz povedat da sem danes tud ful ponosna šla iz vrtca. Že ko sva prišle, sem slišala da nekdo joče. Priznam, upala da ni kdo iz njene skupine. In je bil

fantek Mateo, ki je res ful jokal ampak ga je ati kar nekak zamotil, da je malo pozabil jokat. Je rekel da morata solzice obrisat, da bo lahko puncam mežikal. In mali je nehal jokat in Liji dvakrat pomežiknil. Smo se kar smejat vsi začeli....

Res je blo ful smešno, čeprav zdaj ko bote to prebrale več nebo
No, v glavnem kaj sem hotela povedat: Gremo (zraven je bila še Sara) po stopnicah nazgor, ko se na koncu stopnic Lija zaustavi da poljubčke obema in teka do igralnice, potrka in kar vstopi. Kar brez mene, jaz sem komaj zadaj prišla. V igralnici pa joče Ana.

Lija šla do vzgojiteljice, da jo je pobožala pol pa se kar igrat. Ma sem bila tako ponosna nanjo, da ni nič zajokala, medtem ko sta oba ful jokala, da vam ne znam povedat! Res se vidi, da jo ima ta vzgojiteljica "rada" in Lija njo in gre zato rada v vrtec.
Pa glih zdaj, ko mi kile več ne grejo dol mi gre rečt take zadeve, ko špeh raste!!!
Tebi pa mal šph res lahko zraste, suhica
Kaj duha in sluha o M? Ker jaz še vstarajam z navijanjem!
okoli 15ega jo bi mogla dobit. In verjetno jo tak bom, se mi zdi da zdaj ko si želim glih nebo...

Sem skoraj malo obupala že, priznam.
Ampak če bo

, pač bo... bomo še naprej vzstrajali, če pa do drugega leta nebo se prijelo, pa bom vse cote prodala,da bom mela plac v kleti. Tak!
Zdaj pa mi voda za kavico vreje.... Jupi, kofe tajm!