writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

13.09.2011, 13:38

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Moji tickerji pa so ostali.user posted image  Svašta! Mi pa je res začelo med prvimi vse skupaj štrajkat.
persida user posted image user posted image user posted image glede vrtca nimam nobenega nasveta, samo srčno upam, da se vam porihta, ker meni se srce trga, ko slišim druge jokat, če bi bila to Lia, bi mi srce počilo.user posted image  Pri 10ih pa več ne bosta pustila, da jih lupčkaš pred šolo!user posted image
Kokica, o ja, zdaj pa brojiš sitno!!!user posted image  Mi je tvoja nosečnost prej minila kot moja.user posted image

clock-img

13.09.2011, 13:46

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

http://www.ringaraja.net/ticker.asp

http://lilypie.com/
Pol,pa kodo kopiraš v svoje nastavitev.

clock-img

13.09.2011, 20:12

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Čer!user posted image

clock-img

13.09.2011, 20:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

http://www.ringaraja.net/ticker.asp

http://lilypie.com/
Pol,pa kodo kopiraš v svoje nastavitev.

Ne gre mi....ne morem skopirati tickerja od Lilypie v moje nastavitve, saj se RR ticker ne da izbrisati....

clock-img

13.09.2011, 21:17

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ampak zdej ti pa odšteva, Kokica.

clock-img

13.09.2011, 21:30

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Čer!
Evo, jaz sem ok, zgleda, da sem samo malo spanca potrebovala, ker sta bila zadnja 2 tedna ubijalska. Se že super počutim, zdaj sem napadla glaž oliv in mislim, da ne bo preživel!user posted image
Danes smo imeli roditeljski sestanek v vrtcu, ki je trajal 2 uri in sem res imela taki relaksacijski dan, mislim, glede otrok. Vzgojiteljica me je predlagala za predstavnico sveta staršev. Je rekla, jaz bi predlagala Liino mamico, ki je tako pogumnauser posted image  in odprta oseba. Uganite kaj mi je T. doma rekel!!!user posted image user posted image user posted image  Predstavitveni načrt vrtca mi je všeč, upam, da se držijo plana, ker bo lušno!user posted image
Slikic ne morem dat dol, ker je šel T. spat, pa ne najdem torbe od fotoaparata! Če bo šel kaj lulat v roku ene ure, ga bom vprašala!user posted image

clock-img

13.09.2011, 21:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

A ti je reku - PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2011, 21:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tulipan PIFLARKAAAA user posted image user posted image  

clock-img

13.09.2011, 21:43

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2011, 21:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image **** RR, sploh mi nena odpre, ko a mi po parih minutah, pa mi sploh odgovora ne prikaže user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

13.09.2011, 21:47

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

T. je bil danes v Avstriji in spet privlekel novo bedarijo. Lii je kupil rolerje!user posted image  Sicer so neki taki plastični, ki jih obuje čez čevelj, mislim, da Fisherprice, ampak spet nekaj, ko bom morala noret in se dret naj pazi! Ščitniki pa so HK, Kokica!user posted image  Ni bilo drugih tako malih, so mi super, ker se res prilagodijo telesu in ne zgleda v njih kot en vitez, jih bom še za kaj drugega ponucala, pa bom lahko bolj mirno gledala njene podvige.user posted image

clock-img

13.09.2011, 21:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

tulipan daj mi na sms odgovori user posted image

clock-img

13.09.2011, 21:49

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image **** RR, sploh mi nena odpre, ko a mi po parih minutah, pa mi sploh odgovora ne prikaže user posted image  user posted image  user posted image  

No, meni danes kar odpira, včeraj pa sem skoraj znorela!Čeprav me je prej enkrat ven vrglo.user posted image

clock-img

13.09.2011, 21:49

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

T. je bil danes v Avstriji in spet privlekel novo bedarijo. Lii je kupil rolerje!user posted image  Sicer so neki taki plastični, ki jih obuje čez čevelj, mislim, da Fisherprice, ampak spet nekaj, ko bom morala noret in se dret naj pazi! Ščitniki pa so HK, Kokica!user posted image  Ni bilo drugih tako malih, so mi super, ker se res prilagodijo telesu in ne zgleda v njih kot en vitez, jih bom še za kaj drugega ponucala, pa bom lahko bolj mirno gledala njene podvige.user posted image

Pa dobro kaj vidva hočeta pr 2,5 letih imet vajinega otroka super duper športnika?? user posted image

clock-img

13.09.2011, 21:50

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

user posted image user posted image user posted image  sploh nisem vidla!

clock-img

13.09.2011, 21:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ne išči izgovorov :P

clock-img

13.09.2011, 21:55

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Pa dobro kaj vidva hočeta pr 2,5 letih imet vajinega otroka super duper športnika?? user posted image

user posted image user posted image user posted image  to sem jaz danes rekla! Zakaj rabi tolko športnih rekvizitov, če pa najraje pleše in za to ne rabi nič!!! No, malo muzike!user posted image  Pa nima svojega radia!!!user posted image

clock-img

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ne išči izgovorov :P

user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Persida... glede vrtca pa ti žal ne znam svetovat.  user posted image lija mi je jokala samo 1.dan tak da..Njena prijateljica Ana full joče, čist vsak dan. Prej je hodla z nasmehom brez problemov tak da... zdaj pa vsako jutro jok, da se men srce para.
Ampak saj ni ne moreš.. bodo že videli, da je to sam za njih dobro. bota se že pomirla,...sao verjetno malo dlje časa rabita pa bo! Jaz verjamem vanju!

clock-img

13.09.2011, 21:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

HVALA za sms! Sam vseeno nena vem. Vem pa ki je na Mladinski Ljudski vrt. Ti to kaj pove? user posted image  user posted image  

clock-img

13.09.2011, 21:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ej Tulipan, kaj se spet noben ne druži z nama? user posted image

clock-img

13.09.2011, 22:03

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

HVALA za sms! Sam vseeno nena vem. Vem pa ki je na Mladinski Ljudski vrt. Ti to kaj pove? user posted image  user posted image  

Da si Viola!!!user posted image

clock-img

13.09.2011, 22:05

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Luka je zdaj z nama!user posted image
Ne vem, kje so, mogoče si še Radlere odpirajo!user posted image

clock-img

13.09.2011, 22:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Luka je zdaj z nama!user posted image
Ne vem, kje so, mogoče si še Radlere odpirajo!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tulpika tu maš res 6.čut za alko! user posted image Res si bom enga odprla, mater maš dober ideje, hvala!

clock-img

13.09.2011, 22:09

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem