writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

03.03.2011, 16:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica eni marčevki je uspelo zanosit tolko ,da te spomnim user posted image .Se ne spomnim nicka ,da ti povem kera.

No sončna očala v konjicah ,če ti kaj poveuser posted image .

Ja, ja, vem katera je! user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj, da me spomniš?user posted image

A to mate neke skrivne kode al kaj? user posted image   user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2011, 20:51

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica eni marčevki je uspelo zanosit tolko ,da te spomnim user posted image .Se ne spomnim nicka ,da ti povem kera.

No sončna očala v konjicah ,če ti kaj poveuser posted image .

Ja, ja, vem katera je! user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj, da me spomniš?user posted image

A to mate neke skrivne kode al kaj? user posted image   user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, kaj ti se ne spomniš?user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2011, 20:51

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Čer!user posted image

Sem spet home alone (kateri večer pa nisem user posted image ), pa mi je dolgčas!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 3.3.2011 20:52:12 >

clock-img

03.03.2011, 21:20

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne spomnim se. user posted image Dej zdej pa povej, zdej sem pa firbec ratala.
Kam pa tvoj hodi, da si vsak večer sama?

clock-img

03.03.2011, 21:29

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čer jaz sem tudi sama za kompom.Ata fuzbalirajo .otroka ,pa komirata.Seveda upam,da vsaj pol noči.
Za pospravlat,pa mam še ful tak,da glih se nimam kaj dosti časa špilat z vamauser posted image

clock-img

03.03.2011, 21:30

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

V službo hodi. On pravi, da če že mora tolko delati bo pa raje tja šel in si vsaj ure plus delal, ker če bi doma delal (kot je enčas), bi  bilo to zastonj.

Ja, kje pa je Persida zvedela, če ne na FB?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 3.3.2011 21:32:45 >

clock-img

03.03.2011, 21:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

KOKICA pojma nimam, o čem govoriš. nEKI o špeglih pa da je Persida zvedla na fb. user posted image Dej mi mail napiši, pa mi malo razloži prosim.

Jaz pa en fim na popu gledam in se smejem ko pohan maček. user posted image user posted image Komaj čakam jutri, da grem po Tijo na štajersko in da se popoldan najem krofov, ker v soboto bo post po luni!

clock-img

03.03.2011, 21:33

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Prosim ,če ne debatirata več ,da nebom v kakem drekuuser posted image

clock-img

03.03.2011, 21:34

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Malo še bodi firbčna.user posted image Persida je napisala, da je še ena marčevka noseča. In kje je to zvedela? Ajde Persida povej!

Pa se res ne spomniš, katera je v Konjicah imela non-stop sončna očala gor, kljub senci.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:35

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Prosim ,če ne debatirata več ,da nebom v kakem drekuuser posted image

Ups...user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:35

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

V službo hodi. On pravi, da če že mora tolko delati bo pa raje tja šel in si vsaj ure plus delal, ker če bi doma delal (kot je enčas), bi  bilo to zastonj.

Ne vem v čem je razlika ,če je veliki bossuser posted image .
Kaj zaj spremljevalko je že najdo.Jaz bom počasi fraj ,ker greta otroka v vrtecuser posted image

clock-img

03.03.2011, 21:36

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Malo še bodi firbčna.user posted image Persida je napisala, da je še ena marčevka noseča. In kje je to zvedela? Ajde Persida povej!

Pa se res ne spomniš, katera je v Konjicah imela non-stop sončna očala gor, kljub senci.user posted image user posted image user posted image user posted image

Boš kar ti ,ker si me ti nato opomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ajaaaa... ne, tisto kera je noseča vem, sam o špeglih se mi ni sanjalo, kaj sta misli... ok nima veze, sam da smo razčistle. user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj zaj spremljevalko je že najdo.Jaz bom počasi fraj ,ker greta otroka v vrtecuser posted image

Ja, ni tako kot se sliši, veš. Večina ima zmotno predstavo o tem kaj je postal a pojma nimajo koliko dela za to.user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Ja, ni tako kot se sliši, veš. Večina ima zmotno predstavo o tem kaj je postal a pojma nimajo koliko dela za to.user posted image

Nena ga zaj vun vleči ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:39

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ajaaaa... ne, tisto kera je noseča vem, sam o špeglih se mi ni sanjalo, kaj sta misli... ok nima veze, sam da smo razčistle. user posted image

Ja, to je ena in ista oseba.user posted image

Pa mail imaš!

clock-img

03.03.2011, 21:39

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

ej punci, bi pasalo eno pivo zdej? user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:40

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Nena ga zaj vun vleči ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Okej te! user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja, to je ena in ista oseba.user posted image

Pa mail imaš!

Ti tudi,. user posted image

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pir na bolečo grlo hm....... vidve povejta?user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:42

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ti si še vedno bolana?

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Da si nebi zaj kake maile pošiljale jauser posted image ,sem duh al kajuser posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz bi ga v mikrovalovki pogrela in popila.user posted image

Definitivno JA!user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Da si nebi zaj kake maile pošiljale jauser posted image ,sem duh al kajuser posted image

Sva že fertik, če pa je imela Najaa tako dolgo lajtngo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2011, 21:43

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Toplo pivo? user posted image KOKICA kot zaprisežena štajerka in pivka piva si me totalno razočarala.

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem