Jutro!!!
zadnje čase sem kr nekaj zmatrana, najbrž zato, ker se mala zbuja ob 1h, 4h in 6h pol pa hoče ob 6.30, 7h že vstat.... Spat gre pa ob 20.30, jaz pa ob 23h.... sem se čist razvadla, ko je prej spala v kosu do 5h, kje so ti časi
Jana pa naša tudi pol ko vstane, čez eno uro rata spet zaspana in gre spat ob 8.30- 9h še za urco ali dve, pa je nikakor ne prepričam, da bi raje ob 7h še malo potegnila, tudi tema ne pomaga, ona se kr valja smeji na glas in nekaj gruli.... cela nora, mislim, da je to celo njen najljubši del dneva, ne vem po kom ima to jutranje veselje, ker jaz brez kave zjutraj boljš, da me sploh ne ogovoriš, ati pa tudi ni jutranji tip....
Škoda za koncerte.... tiste, ki jih niste mogle šlišat in tiste, ki ste jih bile prisiljene poslušat!!!!
Mi smo tudi že v športnem delu, ker smo začeil v košari tako rogovilit, da sem misla, da bo ven poletela, pa ful ji je zanimivo, ko jo malo dvigne in lahko ven gleda, je ratala res pridna v vozičku
. Pa itak že sedi z oporo, tako da nebi smel bit problem.
Kašice bom pa tudi jaz za začetek sproti delala, se mi zdi boljše. Bomo pač mi mal več zelenjavnih juh jedli, pa če jaz pol korenčka pomalcam, se mi tudi ne zdi, da bo kaka katastrofa (vem,da je bolje da mi to ne pride v navado)... bomo videli, kako bo šlo. Sicer je pa z zmrzovanjem in odmrzovanjem tudi ena pacarija.