no, pa mi je uspelo prebrat teh 10 strani + 2, ki ste jih načvekale včeraj in danes
sploh ne vem kje nj začnem komentirat, najbolš da kr prosto po prešernu pišem
mi smo ok, še vedno polno dojeni, kak bi blo drugače si sploh ne predstavljam, ker naš frajer še vedno flaške niti videt ne more, kaj da bi pil iz nje, tako da mami ne more nikamor brez njega
sicer se je moja mami neki "španala" da pr njej bo pa že jedu (moje) mleko po flaški, ampak se je potem zelooo ugriznala v jezik, ker je bil rezultat tega neutolažljivi jok. in ko sma se z možem vrnila ponj (naju ni blo vsega skup 3 ure) je frajer jedu pri meni taisto mleko po žlički
da dol padeš. dejstvo pa je, da ga lahk tak futra 2 ure, da bi se najedu, pol bi bil pa itak spet lačen. Čaj je še hujša mora (čeprav pivo bi pa z veseljem pil zgleda
).
- fauš, fauš in še enkrat fauš vsem tistim ki
še niste dobile. Mene je obiskala dan predno je bil naš sonček star 4 mesece! Toliko o zaščitenosti, če polno dojiš, pa take fore! Svizec bi kaj hitr lahk spet kj zavil
. Najhuje je, da me je bolelo kot ne pomnem kdaj. recimo kakih 9 let nazaj, ker pol sm tak mela KT, potem pa neredne in neboleče. no, sicer ne vem zakaj se reče, da so popadki podobni tem bolečinam, ke mene popadki skor da niso tolk bolel! in ja, trajala je dlje kot kadarkoli prej, pa tud količinsko jo je blo tu mač! in zgleda da me bo prišla tudi na dopust obiskat
!
- ja, midva sva res ko dva slona v postli zadnje cajte
. Js mam ful potrebo in željo, me pa tud še vedno ful boli, ker sm bla šivana. Vlago umetno dodajava, čeprav sva do zdj slončkala sam ene 3x mogoče. Mojmu ni, pa še sam ne ve zakaj. Tud zato komi čakam dopust!
brca v rit - bi tud men zelooooo koristila! alpa res tak sindrom, da pozabim na vamp in rit in strije in vse skup
GH - še ne dajemo, zato se ne bom glih kj pametno delala. bom pa drug tedn poklicala patronažno, pa še 2. cepljenje mamo in bom vprašala.
Spanje - ponoči je še kr zadovoljivo, čeprav bi mu rada dala zvečer močnejšo dozo, ampak še nism pogruntala kk si nj kako kašico, keks al pa kj takega spravim v joške
ah, saj bo. podnevi pa če ma kak lepotni spanec, pol jih rabi mal več, drugače pa navadno enih 2x po urco do urco in pol. včasih tud po 2urce 2x čez dan.
Obračanje - takrat ko ni treba ga je ful, ampak načeloma se mu pa ne da
s hrbta na bok gre, in obratno, pa duz z nboka na trebuh, cel obrat pa ni šans. je pa včeri pogruntu, da so nogice tud zanimive in je z njimi klatil rožico z igralnega centra.
glavico že zelo lepo drži, najraje je itak pokonc, pa tud če ga leže na hrbtu primem za rokice, se sam povleče do sedečega položaja.
čeblanje - prava čveka bo (po men seveda). zadnje 3 dni pa izvaje arije v visooookem C! tk da ga že skor poslušat ne morjo. posledično mu zato filajo dudo v usta, ki pa jo še v istem trenutku v loku izpljune
in ja, nekateri to čeblanje smatrajo tud za krče
Voziček - še vodno smo v košari, pa čeprav sem že 1000x rekla, da zdj pa res mormo zamenjat in zgleda da še kr ne bomo, ker je ati odločno proti (čeprav je mali sitn in si js mislim, da ga nj izuči
atija, da ne bo pomote)
kopanje - mi smo v kopalnici, sicer v banjici na mizici, ampak ne bo dolgo, da ga bom dala v banjo (ko bo samostojno sedel). zlo vesel je namreč, ko se mami in ati jezita, ko ju cela zmoči
Blazinice - še vedno jih mam skoz (one skozi-vse-vidne iz Mullerja), zamenjam večkrat na dan, ker mam mleka še preveč. in ja, ko dojim in pride naval mleka, je vse okrog mokro, če nisem dovolj hitra in spretna s plenico. dojenja si brez plenice raje ne predstavljam
zobki - so že, ampak še noben ni vn pokuku
glede na slinjenje in vse vlačenje v usta, ter grizenje mojih prstov in bradavic, pa jih pričakujemo v kratkem
črpanje mleka - js mam aventovo ročno črpalko in mi gre brez problema. ne rabim nobene vizualizacije, ker še samo od sebe preveč teče. drugače sicer ne črpam, le če so prsi polne in mali noče jest. ne bi rada še povečevala količine mleka.
večerni ritual - bo, nekoč
zaenkrat prakticiramo tak, da se najemo, umijemo/skopamo, še enkrat jemo, se poljubčkamo in če do takrat še ne zaspimo, gremo bede v posteljo, kjer se potem popolnoma prebudimo ali pa zaspimo.
kakanje - včasih na 2, 3 dni, včasih vsak dan, včasih po 2x, 3x na dan. čist odvisno. se pa ne poglabljam nevem kako v kakce, kaki so. razn če so zelenkasti, pol mal bl pogledam, tiste senfaste pa čim prej zapakiram, ker mali zlo rad v njega stopi
smrdijo pa vsi, ne glede na barvo
smejanje - pogosto do ušes brez zvoka, neredko pa tud z zvokom. to je res neki najlepšega
dopust - že odštevam dneve, čeprav gremo šele avgusta. ampak, sam da bo, ker ga že res rabimo (da se odklopimo od tastov, tašč in drugih ki nam solijo pamet)
no evo, to je "nakratko" to, verjetno sm še kj pozabla pokomntirat. no, mogoč se pa spomnem pa bom takrat.