IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
dobro jutro :)
Naš mali je ravno zaspal, tak da hitro mal pokomentiram. Včeraj smo meli prave borbe za zaspat, ker sm mela že poln kufer tega, da mi je večinoma zaspal le na rokah in sm se odločla temu nardit konec. Blo je joka še pa še, po nevem kolkem dvigovanju in tolaženju je le zaspal v posteljci in ne na rokah
Slaba stran tega pa je, da sma se z možem spričkala, ker (kao) ga ja nj vzamem na roke in mu pustim tak zaspat. Ko sm mu rekla, tule ga maš js grem pa pod tuš (in sem si vzela mal več cajta) in pršla nazaj, sta se pa špilala
No, na koncu je zadevo uredila mami. Ponoči se je zbudil za (kao) zizo in sem ga vzela v roke in mu dala dudo, pa je prec nazaj zaspal in spal do 8h
Ampak zdj sm "slaba mama" ker ne privoščim zize malemu, ker je (kao) lačn
Ma katera "navodila za upšorabo dojenčka" za mojga moža
Jaz imam tako modro knjigico. Je prav za moške narejena, ti jo lahko posodim.
Drugače pa si po moje prav ravnala. Če zaspi na tvojih rokah in to tebi ne ustreza, pač spremeni zadevo. Verjamem pa, da je tvojemu fajn, ko se mu ni treba ubadat s tem. Pri nama je tako, da zdaj vsak večer eden od naju Tejo uspava, drugi pa počne kar pač ima za počet. Zaenkrat se obnese, včasih je pa tud malo joka, če podnevi premalo spi.
Je pa tud več joka, če jo damo kopat, ker ji je v vodi ratalo tako fajn, da čisto pozabi na utrujenost in lakoto, in ko pride ven, je cela štala in mora bit mami ekstra hitra pri oblačenju.
No, zdajle pa spi, potem greva pa v službo. Se moram s šefom zmenit, kdaj bi nazaj prišla. Smo namreč dobili varstvo, pa se moram še za datum zmenit, tako da upam, da vse uredimo da bo vsem prav. Ne vem pa kako se bo Teja s tem strinjala, da gre prej v varstvo. Srčno upam, da ne bo kakšnih problemov, stara bo verjetno 9 mes, in se obema zdi premajhna. Ampak žal druge šanse ni.