evo, še js mal pokomentiram
včerajšnje cepljenje smo preživeli brez posebnosti, če seveda odštejem to, da sta mami in ati skoraj živčnega fasala, ker je blo treba tolk dolgo čakat (neka nova P, ki nadomešča). No po 2h urah (pa ne v čakalnici, ampak že noter) smo dobli pikico, se malo nakramžili naslednji trenutek pa že smejali
dajem mu obkladke, čeprav neke zatrdline ali rdečine še ni videt.
sredi noči me je vrglo v luft, ker se je v spanju začel jokat na vso moč (in zbudil še cel spodnji štuk - sj prov, nj vejo da mamo
), potem dobil (.) in zaspal nazaj. z nekaj prebujanji sva spala do 9.20
danes ga definitivno dam prej spat (držte pesti da uspe) pa nj me zjutri pol ob 7h v luft vrže (ne pa da do 23h noče zaspat, zjutri bi pa do 10h vleku)
Ta P ki je bla včeri, me je kr čudno pogledala, k sm rekla da še ne uvajamo, naša osebna P je pa zadnjič težila da do 5 mesecev nič GH. Halo, a se lahk zmente pa vsi trdite eno
No, dans kličem patronažno da bi pršla, pa se mi ne javjo. bomo pa počasi (res počasi) začeli...
... ker je men tud tolk fajn, k se mali še tolk lepo doji. ok, priznam, včasih mam poln kufer vsega, ampak to so še hormončki. Mi je kr hudo, k se mi zdi, da mi bo z GH presahnal tud mleko
ja nč, bo treba še kr eno
naštimat
podobnost - naš mišek je baje čist men podobn
Vse lepo in prav, ampak atiju je včasih že na bad. podobn mu je sam med nogami
Sicer ga zdj tolažim, da so fantki mamicam, punčke pa ponavad atiju podobne (to sicer ne drži, ampak moj
tega ne ve) tak da ni pol tokl hudo
aja, naše mero so pa sledeče: 4,5 meseca: 7130 g in 69,5 cm. smo bol manekenske linije (to pa očitno da po atiju, ker mami je bl okrogla - vsj ena podobnost z atijem), mu vse rebrce vidim, trebuščka nima pa skor nč, tk da mu morm pleničko čist skup stisnat, pa še tk je lufta več kot ga mora bit