IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Hoj!
Teyla, mi mamo pa 4 tipe žehte: belo (kao - brisače so men v vsakem primeru bele, tut če niso ), svetlo pisano, temno pisano in oranžno .
Pa kje ste vse? Zdej se je glih fajn shladilo, no.
Oranžna?
Pri nas je ponoč tako vroče, ko pa hočeš prezračit, je pa stanovanje polno komarjev.

Napadejo seveda mene.
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
teyla, jaz bi najprej v celoti uvedla kosilo, pol pa začela uvajat sadno malico. Drugače pa lahko tudi daš sadje za kosilo-ne se preveč togo držat teh pravil. A ti nikol ne ješ čokolade za večerjo?
Neeeeeeeeeeeeee
Jaz se zdravo prehranjujem, športam vsak dan in ob večerih berem Biblijo.
Kakšne pa so te pikice, ki naj bi pokazale, da je otrok alergičen na neko hrano? Ker Teja zdaj dobiva neke pikice, ampak so bolj mozoljčki, po moje zarad vročine. Tiste pike, ki jih je imela so pa zbledele, ampak se še vidijo. To itak ni bila alergija, ker takrat še ni kašic probavala.
Zdaj se pa že men lušta po kakšni flaški, da bi lahko kdaj ven šla. Tisti koncert je bil namreč polomija, milo rečeno.

Pa naša mala princesa se je naučila, da je fajn sam, če jo mami da spat, oli ne zdaostuje, ko jo je treba potolažit.
Uspavanje kako poteka pri vas? Vem, da vas ima večina rutino ali kaj drugega, ampak me zanima, kako vam laufa zadeva potem, ko otroka že odložite v posteljico in greste ven? Ker Teja je nekaj časa tiho, potem začne stokat oz nekako jamrat, kar midva štejeva kot "sproščanje" dnevne napetosti. Običajno tudi zaspi po tistem, tako da je takrat ne hodim gledat oz tolažit. Če pa začne jokat, grem pa skoraj takoj, če vidim, da se stopnjuje in ne umirja. Mal me je strah, da ji ne bom kakih travm pustila, če jo pustim, da odjamra svoje (ne da joka). Spet kompliciram, ane?
Dojenje zadnje čase imamo borbe sto na uro. Je lačna, želi jest, pa se obrača stran oz dvakrat potegne in spusti. Kar lahko počne pet min, ko se končno normalno priklopi. A je to slučajno začela zavračat moje mleko al kako? Na eni (.) jé manj kot prej (se prej odklopi) in je posledično lačna že čez eno uro. Če ji ponujam še, noče in se upira, tako da je ne silim. Čez dan dobi tudi vodo za pit tako da to ne mroe bit samo zaradi žeje. Meni to ralho preseda, ker mi potem tudi zvečer ni več jasno, al joka, ker noče spat, al je lačna... Zdaj je že par dni zapored tako, da prej noče jest, se pa potem v posteljici spomne, da bi jedla in jo moram še enkrat podojit (takrat z malo manjšimi borbami). A je že ful zrela za gosto hrano al je to prehodno obdobje? Sem vedno mislila, da bom dojila 1 leto (če bo mleko), da bi me mala lahko zavrnila sploh pomislila nisem.