Čer!
Tigrica, super za pitje po flaški, zdej pa žurat mama
Glede ne čist polnega bobna se pa ne sekiri, še enga
pa boben zih ne bo nikol "premalo" nafilan
. ( . ) se je pa men pri prvem enkrat, ko res nisem več tacga pričakovala od nje, zabasala in bolela ko
. HB je tut minilo v enem dopoldnevu. Upam, de bo tut pri tebi šlo brez mastitisa skoz.
Teyla, oranžna, ja
Je zgleda v genih, moj bratec ima enake "težave"
Uspavanje: čez dan pali samo guncanje (sling ali vozek/košek), zvečer al zaspi na ( . ) al pa po obroku še malo okol gleda v naročju poj si eno zapoje
, ga en od naju položi v košek in to je to. Če se slučajno kaj prebujat začne, ga do najinega odhoda v posteljo guncava v košku, ko je pa v posteljici (ponoči) gremo pa al na sprehodek do veže in nazaj al pa na ( . )
To pot nč ne kompliciram, prvi ni in ni zaspal, zdej pa s tem sploh ni več nobene panike (zvečer, čez dan itak neče spat več, pa bi men una ura tišine in miru takooo sedla)
Dojenje: 5-6x čez dan in 1-2x ponoči, ker je vroče, ga če je le možno dojim leže, de se ne stiskava preveč. Se samo drživa
Je pa tud bolj nemiren kak dan, če preveč dogaja, če je preutrujen, če je vseeno prevroče... Pomoje ne zavrača tvojega mleka, no.
Antoninap, hvala za info o bazenčku
Pranje: jaz imam Froscha, mi je kar OK, namesto mehčalca je kis, za fleke trdo milo ipd., pa vedno še dodatno sperem. samo mene in mojga res motijo "dišave" raznih praškov, mehčalcev ipd. in sem zato mal obsedena s spiranjem
IZVIRNO SPOROČILO: Urša
Včeraj sta šla moja starejša otroka na počitnice in je tak mir v bajti, da ni za verjet. Z enim otrokom pa res ni nobenega dela.
Samo res

, če bi mi pri prvem kdo to rekel, bi ga pa po gobi
Mišyka, samo de ste s ta hujšga ven. In upam, de osebna pride do cajta in de boste uživali.
Kakanje: naš je dva dni spet Gorenjc
Količina GH: če ji paše mleko še po kašici, bi ji ga jaz dala pomoje

Če ne daješ kašnih rastnih hormonov ( ane

) poj pomoje ne moreš glih preterat, bo pač rasla na maximum kot lahko, se bo že potegnila, če bi se slučajno poredila res, ko bo shodila.
Lil_, itak, de si zakon