IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
antoninap g in ml niso isto. Orientiraj se na eno, pa boš vedela pri čem si.
Drugače pa naj bi bil polni obrok 150-200g kašice.
Ja, saj vem, da za GH ni isto, je veljalo samo za AM mleko. Sami ni mi čisto jasno, zakaj je patronažna rekla 150 ml, verjetno se je zmotila.
GH: V glavnem, mi smo po 3 tednih še daaaleč, da bi zamenjali obrok

Mi poje, če ji je seveda dobro in če ni ravno sliva + jabolko, okoli 70 g.

Če je zraven riževa kašica, se mi zdi, pa da sploh nič noče. Že razmišljam, da bi probala kar s sadjem, bi se vsaj naučila lepo jesti. Grem zadnjič brat aprilski ali marčevski Moj malček, članek o uvajanju GH, pa piše, da začneš s sokom iz zelenjave in sadja, potem pa sadje pred zelenjavo. Res, lahko bi se mal poenotila tale naša stroka
Pregledi pri P: mi smo imeli 2. posvetovalnico pri starosti 3,5 meseca, 3. posvetovalnico pa bomo imeli teden dni pred 7 mesecem starosti

Konec junija sem šla samo na cepljenje. Tako to poteka v KR in se mi sicer ne zdi čisto OK, ampak kaj pa češ. Hvala bogu itak hodimo na fizioterapijo, tako da nas tam potem podrobno pregledajo.
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
A niso nadaljevalna mleka zgolj malenkost bolj kalorična kot začetna? Jaz definitivno ostajam na 1, ker ne rabimo dodatnih kalorij
Jaz sem za štos primerjala Aptamil 1 in 2 v Muellerju, pa ima 2 par kalorij več. Sodeč po sestavi, skoraj ni razlik, je vse več ali manj isto, 1 ima malo več laktoze, 2 pa mičkeno več maščob, ampak to se pogovarjamo o 0,0X več gramih
trsica, tudi mene mika Hipp 2, je kar ugoden, pa še v Avstrijo nam ne bi bilo potrebno hoditi, ker zdaj gremo vsake toliko časa k sosedom po Novalac, ker je občutno cenejši, in nabavimo večjo zalogo.