IZVIRNO SPOROČILO: maurica
mleko; če sem jaz prav razumela naj bi celo 6 mesecev zdržalo v skrinji. jaz sem ga shranjevala v navadnem plastičnem lončku, pokrila z alu foljo in gor napisala datum
z mojem dojenjem je zdaj dokončno zaključeno
, tudi mleka mi zmanjkuje. sem govorila še s pediatrinjo in glede na vso situacijo (sva vse predelali) ugotovili, da je najboljše, če smo na adaptiranem mleku (pa je drugače velika zagovornica dojenja). mogoče pri drugaem otroku ...
Sočustvujem s teboj, sem na istem kot ti. Vidno mi usahuje mleko, še tistih bogih 30 ml, na 6 ur k mi jih je skupaj ratalo izsesati, mi na dan po 10ml zmankuje. Očitno bom do pregleda z Nikom brez
Sicer sem poskusila tudi svetovalko za dojenje, v ponedeljek sem s pediatrinjo zmenjena, je rekla, da jo naj kar pokličem, d ami bo dala še številko od enega homeopata. Baje zelo pomaga, bomo videli, jaz še vedno upam kar, čeprav se mi svita, da lahko pozabim na dojenje. Pa čeprav mi vse ženske okoli mene govorijo, sam govor si, da ga boš imela, sej si pa kaj naj Nik joka in se dere na prso, ker nič ni. Tako sesa, na polno, da revež zaspi potem se mi pa zbuja na pol ure ali urico, ves v joku ker je lačen. Tako, da skos, ali je na dojki ali pa s flašo v ustih, jaz sem že čisto
Potem pa še moj po**** ker joka, pa se dere name, pa smo tam.

Tako, da resno obupavam. Sem pa zvedela, da obstajajo neke kapsule, da prideš nazaj k mleku (so mi svetovalke rekle), moram še to povprašati pediatrinjo. Res ta dojenje je prav trauma mi
Tako, da te zastopim in držim s teboj te tudi podpiram.
Nina33, te držim za besedo, da se dobimo. Bi bilo fino da v čim večjem številu, d abi se dobili na kakem piknik placu