IZVIRNO SPOROČILO: maurica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
pilotegirl; ne se toliko sekirat, ni vredno. meni je tudi žal ampak sem si enostavno rekla da tako pač je in da ne morem nič narediti in se ne sekiram. raje uživam, ko se hraniva po steklenički (se gledava v učke, pa jaz mu kaj govorim) in s tem prenašam pozitivno energijo. če bi se sekirala bi bila samo oba živčna. tako da res se nehaj sekirat, ker ni vredno
Hvala
Povej mi, kako sta pa s težo z adaptiranim mlekom? Vama gre kaj hitreje gor? Naš, je še vedno cca 15g na dan v povprečju. Me je kar strah kaj mi bo pediatrinja na pregledu rekla, upam, da jih ne bom slišala. Ker moja petronažna je tako tečna okoli dojenja in pridobivanja teže, da je obup. Sej vem, da je treba dobiti gor, samo če ne gre ne gre. Sem tko jezna na G ker je vse to vedela, pa mi ni nič rekla, da toliko zaostaja v rasti!
Če gre hitreje ne bi točno vedla, ker jaz nisem nikoli izključno samo dojila, sem vedno dodajala. Se pa zelo lepo redi. Sedaj ima 4590 g (tehtano na pregledu v sredo), kar pomeni da se je zredil za 1,5 kg v enem mesecu
. Kaj pa tvoja patronažna pravi?
Enako, jaz sem že v porodnišnici morala dodajati adaptirano mleko, pa mi je vseeno na dan shujšal 10g-20g. Sem prav traumo mela pred tehtnico in jutranji pregled pediatrinje. Seveda jokala, ker nisem imela mleka in se ni redil. Potem mi je ena babca, ki je tudi ambasadorka dojenja, rekla, da tudi če bi ga imela bi hujšal in da se moram nehat sekirat. Me je pa ena sestra v Kr porodnišnici napsihirala, smo potem ugotovile vse 4 punce, ki smo notri bile, da je vse tisti dan nadrla in da smo vse tisto noč prejokale zaradi dojenja. Ja moj se je v mesecu zredil 350g, kar je znatno premalo za njo in da se naj pripraviva z bolnico.Da bo moral not

Res pa je, da je njegova porodna teža bila 2220g in da sm tudi s to težo šli ven. Pediatrinja v P je pa na dopustu, ona je edina, ki me res pomeri in spodbija, čeprav imam premalo mlekca. Pa strogo podpira dojenje, nazadnje mi je rekla, če ne gre pač bomo samo na adaptirano šli.
Sicer imava preged 10. 3., če bo spet začel hujšati (to se nam je v P dogajalo in sedaj doma), morava pa takoj do pediatrinje. Pol pa spet bolnica in infuzija.
Jaz se pa tako nerada udam, ker res upam, da bi lahko dojila, sem tako nase jezna, da ne morem dojiti.