Pikepoke, da se čim prej pozdravita.
Mimogrede, kaj je to arcnij? Mišyka, mi smo ravno kupili nov sedež, samo še ne gre iz lupinice. Bo pa kmalu treba, ker bo itak kmalu hladno, pa bo bolj oblečena in jo bo težko zapet. Glava je ene 3cm pod robom, pasovi pa so lih nekako v liniji s ključnico. Noge pa ven gledajo. Čim dlje so notri, bolje je. Mislim pa, da ima trsica svoje megadvojčke že v sedežu.
01.10.2011, 23:29
4980
Naj čimprej mine! Mi mamo tudi dva bolnika ampak v veliko blažji obliki. Oba sta 1x bruhala, Lovro je 2x redko kakal in oba pokašljujeta, Lovro ima pa skoz med 37 in 38 vročine. Pri Lovru v vrtcu vsi bruhajo in driskajo tak, da jo je on še dobro odnesel. Upam, da Žvečko kaj pomaga. Skratka, vse skup nič, še bruhanje starejšega pripisujem nočnemu kašljanju, tamlajšega pa prevelikemu nestlačenemu koščku banane, ampak oba hočeta bit nonstop pri meni v naročju. HB zaenkrat vsaj spimo le s kakšno zgubljeno dudo, lulanjem in pitjem ponoči.

. Mamo arcnij kot v bolnici. Plus de starejšega spet kuha
in pri 3 letih meri 108cm v višino. Jaz upam, da bosta ta dva moja velikana kaml nehala rast, ker prvič ne folgam cot kupovat, drugič bosta pa kmal čez strop pogledala
(že zarad tega smejkota je rr boljša kot fb)
. Drugač pa kakšnega Kekca pogledat, Pehta ziher govori o arcnijah
sem stara al kul
. Men se zdi, de je s temu vrtcem sam deu cel cajt. Btw - gume ni nikjer?
. Je že ncoj svečke pihal (to mu gre ko šus, Ventolin dihat je pa druga štorja
že čez prvo tretjino? Slabosti ni (več)? Upam
tiče, pa jutri dopolnim 11 tednov in žal ne, slabosti in
... počasi bo po mojem tudi to mimo. NS imamo 17.10., tako da bomo 12/1 tednov mladi
.