Oj!
IZVIRNO SPOROČILO: Juxy
Nina33, a ima obložena pljuča s sluzjo mogoče? To se namreč s posebno tehniko rahlega tapkanja (ti bi morala podrobnejše razložit, pokazat) da zrihtat. To je imela naša tavelika, ko je bila še mičkena.
Kaj pa vem: hrope in piska mu, a ne ves čas (HB), je kao vnetje bronhiolov a P skoz razlaga, da je poln sluzi, tko de bi mi verjetno znanje tapkanja prav prišlo

. Ga že sama itak neki (ker mu paše), pa z neko mažo z eteričnimi olji ga mažem (ni kaj razlike sicer, ampak...).
Mišyka, a immunala se ne sme jemat? Jaz ga sicer ne, se filam z apisirupom in zdej sem porajtala, de so spet neke mandarine al kaj v prodaji, tko de...

Na tek ne gremo, že tako sopemo

. kaj imate pa z vrtcem, če ni preveč za na forum?
Meta, driska - bljak. V "našem" vrtcu je tut neki razsajalo (razlog več, de ga nisem upala še poslat), upam, de hitro mine. Slikce pa jaz samo z neta znam skopirat in prilimat (Ctrl+c in Ctrl+v

), vse ostalo je zame znanost

. Glede smeri

: v torek sem bila res kr mal na psu. No, na konju še nismo (no, jaz sem včasih na oslu

), ampak ne gre drgač kt de gre, a ne

. Se mi bo pa odpeljalo, ker smo +/- skoz notri (tut če je sonce pr nas tako veter piha, de ni za ven it ), Šimen se bo pa z mano peljal (ko se mi bo odpeljalo

), ker po novem on "pogrešam mamico" pove za vsako minutko, ko me ne vidi. Čeprav - saj po svoje je pa lepo slišat, de si bil pogrešan medtem ko si npr. lulal, ane

Res - oba visita na meni, ko dva smrkla (samo bl fletna

), mi

ne more kaj prida pomagat pr tem, tko to je. Sej čez dobrih 15 let se bom pa tajala, če/ko me bosta končno pogledala

.
One down one to go

Al mam lep način uspavanja: ( . )( . ) pred računalnikom

Saj je rezervirano za najmlajšega, starejšega pokrijem, objamem in lupčka, najstarejšega pa... ne povem

.
Lepe sanje vsem!
There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon