Togo, super za spodbudno informacijo
Nande sicer spije vsak dan malo vode iz svojega lončka/flaške, a se mi zdi, de bi on raje "ta zaresen" kozarec
.
Glede GH: tut če vse, kar mu čez dan uturim GH skupi "vržem", ne bi bilo za en obrok pomoje... Tko da - ne, pr nas še nismo nič menjali. Upam, de bo še kera kej imela za povedat/napisat na to temo.
Ah, ja, se mi je zdelo, de sem sfalila neki komentirat:
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
no včas k si vn spumpam mlek sm zadne čase porabla za kašico ampak glejga zlomka nardim kašico lepo gosto ko začneva jest je to vse sfiženo tekoče hm se kateri tudi to nardi?
Pred meseci je bilo govora o tem pojavu - menda je kriva napačna temperatura mleka, običajno prehladno, sploh ker svojega mleka nobena mi želela res ornk segret (razumljivo)
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
A pa to sm mislila vprašat? Recimo 1x ponoč mogoče dvakrat se dojiva. Včas se podoji mi tm ob 6-7 zjutrej al celo ob 4 a un neb jedu tm do 10 dopoldne ni šans. Tk da imava zajtrk tm 9-10 a ni to mal pozno?
Men se ne zdi pozno - tut jaz sem bolj slowmotion zjutri in se mi ne da še jest takrat (kava pač, hrana...ne

). Pa itak ponoči še je. Nande je pa tut okol desetih vedno lačen, tut če je ob devetih prej jedel

(pa tut je ponoči vsaj 1-2x).
Eko, pomoje je to zdej ves moj današnji/nocojšnji prispevek k nezamiranju teme

.
Zdej pa res lahko noč in lepe sanje (čeprav jaz še miškota čakam, de se zbudi, in žehto , de se opere).
There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon