Čer!
Najina gresta spat takrat nekje, ko jaz neham kle gor kej pisat
Od sedme do osme nekje - Nande gre večerjat okol sedmih, ko zaspi (čez kake pol urce), grem pa še starejšega pomojat in pokrit. Nande se zbudi 1-2x še za jest (zadnje noči okoli enih, dveh) in poj spimo ke do ene sedmih, ko starejši vstane
.
IZVIRNO SPOROČILO: Juxy
Evo, mi smo iz ravzojne ambulante... napredek je, vendar smo počasnejši kot normalno... seveda vse na račun laksnosti. Zato tudi še ne more požirati gostejše hrane ali pa da bi bili mičkeni koščki. Zdaj morava to trenirat vsak dan vsaj dvakrat, npr. z rozino
Zakaj sta že v RA? Ker naš tut ne mara koščkov, se davi, no - zadnji teden je opazno bolje

, pobič celo kar nekaj poje, mama vesela

Obroka še nismo zamenjali, ampak - saj bo, počasi. In kaj pomeni podčrtano? In zadnje, a ne najmanj pomembno: kako si pa ti (no vidva

) kaj, naša

?
Togo, naš še ne plazi, a ga imam na sumu, de bo to fazo +/- preskočil, kot stareši brat

. Pri nas imamo takooo mrzla tla, de je mali največ na postelji in pa v stajici (no, še več je po rokah in v stolčku) in niti nima kaj prida šans za vadbo. Se postavi na vse štiri in se gujsa, v sedečem položaju se skloni čisto naprej, skoraj na trebuh in se poj posede nazaj, brez "šlepanja" se pa ne posede, ob opori se tut dvigne, drugače se pa bolj prekotali v željeno smer. Zna pa že lepo hoditi ob ograjici, se skloni, spusti tut obe roki... mah, vsak po svoje

. Mlečni izdelki naj bodo pa kar polnomastni, ja. Jaz mu ponudim jogurt in skuto, sadno ali pa ne

. Pri prvem sem bila bolj "natančna", zdej pa nima cajta

.
A sneg bo

?
Lahko noč in lepe sanje!
There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon