IZVIRNO SPOROČILO: Togo
Tudi mi smo imeli posvetovalnico, točno na 9. mesec: 8430 g in 72,5 cm.
Naša je bolj "nočni tip", najbrž po mami in atiju in če zaspi ob 22h, smo srečni. Se je zadnje dni zgodilo, da ob 21h - to je pa super hitro.
Lupinico mi še uporabljamo, ampak mi že para živce. V bundici jo komaj "vtaknem" not
, zapasat pa je ne morem. Tako, da jo moram slačit.
Tvoja pa moja sta pa istih mer, naša je bila samo 10g težja.
Jaz je pa ne dajem z bundo v lupinico, ker se avto hitro segreje, vmes jo pa z dekico pokrijem. Se mi zdi potem preveč oblečena, pa ji je vroče.
Nina33 men mlinci niso všeč, pa sem jih probala že na nešteto načinov. Verjetno je isto s skuto, je ne prenašam, pa ni važno v kakšni obliki in kako je pripravljena.

Drugače pa rada probam, če se je moj okus kaj spremenil ali pa samo tako, da vem da nisem naletela na slab izdelek. Če je pa trikrat zanič okusa, pol pa ne poskušam več. Zapleteno ane.
Patrisha tvoja rabi 5 min za dnevno razmetat? Zgleda, da je pol naša ekspres, ker je v 2 min vse nametano.
Je pa naša princeska danes ponoči štrajkala. Šla je spat ob 20h in se je zbudila opb 23h. Sem jo podojila, pa je bila še lačna in sem ji naredila še malo mleka. Ni hotela spat, ker so jo očitno zobki matrali. Nekaj smo se mučili s Calpolom (pol ga je šlo po bodiju) in Calgelom. Nekaj je pomagalo, ampak se je emdtem že prebudila in spet ni želela spat. Vse ok, ko jo primeš, daš v posteljico se dere. Čisto izsiljevanje. Moj je hotel, da jo pustiva, ker izsiljuje (najina psotelja je itak zraven), pa nisem mogla niti dve minutki zdržat. Se je igrala in norela potem na najini psotelji do pol dveh, ko jo je končno oči umiril in dal spat. Krneki vse skupaj in močno upam, da os zobki krivi, ker to ni za nikamor. No, je pa spala vsaj do osmih zjutraj potem.