09.12.2011, 01:27
2441
Registrirana, poj morm pa po novo vago, moja je samo na 2 g natančna
. Modelčke bi pa tut jaz z veseljem imela, čeprav imam doma že kup takih fajnih (a ni nobenga mlina na veter). Se mi pa zdi, de bo ogromno kuglc, sploh, če bom imela velikega malega pomočnika
. Začimbe pa tut jaz verjamem, de se jih da pr nas vse dobit in namešat, a jaz bi bolj originalne
, majo zihr še mal poseben duft. Klara, po mleku je blato res skoraj obvezno bolj tekoče, ni pa glih driska, no (razen pri alergičnih). Je pa res, de za drisko-drisko mora res pogosto kakat in res tekoče. Jaz upam, de je samo tako "mlečno" blato, de ji kmalu zalaufa ostala hrana nazaj in de se poj še tole poštima
. Je imel starejši do leta in pol bolj redko blato (skro tekoče, velikokrat sluzasto), poj ga je pa ena buba ugriznila (u jajčka, revež) in je fajn se mu vnelo, je dobil AB (ki običajno dela drisko), pojedel zato še kak jogurt več na dan (jih obožuje) in od takrat kaka klobasice
(večinoma, no, tut on kako drisko kdaj pobaše). Nandek je pa bolj na oni pretrdi strani
. Joj, kolk naklofam o enem sran*u
. A vas kaj luna matra? Jaz sem dons (no, včeri
) bila že od štarta sitna, otroka poj seveda tudi (rada sodelujeta
), zdejle pa že vsaj pol ure poslušam sosedovga psa, kako tuli vanjo
. Spet bo močna, že mlaj je bil (mogoče zarad mrka
). Eh, če ne druzga je fajn izgovor za zoprnijo
. Lahko noč in lepe sanje!

, rabim neke toplega za zelodcek
da bo te melo pravi niderlenski zmah ( okus, po slovenski ).
In poj za potrditev ( de bom ja zihr, de ve o čem to on) mi reče: "Rad vidu mamico zdravo"
,
.
Boš ti imela jutri vodni dan ali ga boš preskočila?
v stanovanje!
. Mah, smilita se mi oba... pa še midva z mojim se mi smiliva
, niti nisva čist zdrava (sovražim zabasane sinuse
) niti spočita in zgleda tut še ne bova. Oh, upam, de bo mališu T° padla, pa de se starejši spuca hitro, midva se bova pa že poj enkrat sestavila... Slabe volje sem