IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Mišyke pa ni nč gor? Carta? Upam
No, pa za Biljano tut tko upam, pa Diane in ostale, ki jih moj ementaler skoz skoz lukne ven meče (pa ne zanalašč, nč mu zamert)
no da se oglasim,sem bila tolk utujena da nisem uspela nič na računalnik pogledat....poročilo z današnjega CTG v P..mislim ta otrok me že zeza

..spet utrip nizek sem bila eno uro na CTG,me je sestra premetavala z boka na bok da smo to dete zbudile

a včeraj zvečer je tako brcalo in raztegovalo kar že zadnji mesec ni,da sem že zvezde štela

sploh ne vem kaj mu je bilo zvečer... ves trebuh in medenica sta me bolela od brcanja...nič mi ni bilo jasno..če ne bi čutila brce,bi pomislila da imam popadke tako močne bolečine so bile
no potem se je zadnjih 10 min odločilo da se zbudi in je utrip bil ok..HB sem mislila da me bodo obdržali..pa ne za vikend

sem si mislila....moj pritisk pa katastrofa 98/52..me je še sestra vprašala če sem kaj jedla in pila kavo...ja itak,brez tega pa sploh ne vstanem

iz postelje..
no grem prečekirat da vidim kaj ste še čvekale mamice,..pa če je že kakšna rodila..
danes sem pa ravno iz porodne eno mamico videla ko so jo peljali na oddelek,blagor ji že rešena,pa tak nasmeh na obrazu je imela,čist presrečna