IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Mi smo imeli pa danes en tak družinski potep. Smo se napakirali v avto in šli iskat sonček. Ustavili smo se v Lipici, se sprehodili po Piranu in spili kavico na Tartinijevem trgu, imeli postanek na Socerbu za hranjenje in previjanje in na koncu večerjali pri Jurmanu v LJ. Bine je bil zlat-vsake 3 ure smo si tak splanirali, da je jedel in dobil novo pleničko, ostalo je pa prespal v košari na zraku ali pa pač v avtu, Lovro je pa itak užival 100/ uro, ker je videl konje in morje in se po dolgem času spet vozil v vozičku (mamo spet marelo v uporabi, ker se hoče vozit tako kot Bine). Sva se pa ob enem previjanju tolk narežala ... Lovro ima na poti še plenico in se je danes (konkretno) pokakal. Med tem ko sem hranila Bineta, je mož Lovra na zadnjem zicu previjal in tudi preoblačil, ker mu je vse skozi prišlo. Seveda je se je zraven pačil in stokal, ko smrdi, midva z Lovrom sva se mu pa smejala
. In v tistem trenutku je razneslo še eno ritko, seveda Binetovo. Jao, jao. Pa smo še enega preoblačili. Je rekel moj na koncu... Sva pa zbrala dan!!!
meta, kako pa opravite z obroki pri Binetu? Imaš v flaški formulo, pa potem v lokalu ob kakšni kavici vprašaš za prekuhano vodo? Ali kako gre to, ko se človek odpravi na daljši sprehod in nimaš ravno priložnosti za podoj. Si že prej zmešaš hrano in daš v termovko?
Pa hvala vsem za nasvete o dojenju. Bom še kaj sprobala in upala, da se nam bo ratal bolje podojit
Pa še eno vprašanje glede
kapljic Plivit D3 ... Brina jih je začela jemati v soboto in od včeraj opažam, da jo nekaj muči. Zjutraj, ko ji dam kapljico med prvim obrokom, težko zaspi nazaj in se zvija, probleme ima tudi ponoči. Glede na to, da na hrano pazim in prej ni bilo problemov, sumim, da so krive kapljice? Staršem od

, ki so trenutno na smučanju v Avstriji, sem že naročila kapljice
Oleovit, baje znajo manj zvijat.