IZVIRNO SPOROČILO: trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Pri nas smo imeli ponoven obisk patronažne in prvo kopanje, naša mala princeska ima v 3 tednih 4430g, kar je + 560 g od porodne teže , od zadnjega obiska patronažne ima skoraj 50 g prirastka na dan... Pa sva sedaj na polnem dojenju brez dodatka
Zdaj pa čakam, baje po kopanju dojenčki pridno spijo... no, medve sva se od takrat že 2x podojili in 3x pocrkljali...
to je pa ta drugi svizec, ki zavija čokolado...
No, pri nas jo je dejansko zavil...

Tamala spi ko ubita.
little*miss ojej, upam, da male ni preveč bolelo. Jaz se kar zdrznem ob besedi "izpah", to mora bolet sto na uro.
spanje v isti postelji moram rečt, da se pri nas to ne obnese preveč. Probam pa vedno znova skoraj vsako jutro (okol 6h) ker se mi je ne da v posteljico dajat. Problem je, ker mala nonstop brundajoče glasove spušča in vriska ter se odkrhava, kot da ima nekaj v grlu. Tko da komaj dobro zaprem oči me zbudi, če jo pa dam v posteljico je pa ok, ker mi ne brunda na uho.
cepljenje za rotavirus ne vem, če bova cepila, se še nisva imela časa pogovorit. Me moti, ker je to cepljenje tako zgodaj, tako da verjetno ne bova cepila. Tko al tko še ne bo šla septembra v vrtec.
hayabusa joj, upam da se tvoj mali hitro pozdravi
Jaz sem pa tamalo nesla danes v službo "pokazat" in so bli sodelavci ful veseli in presenečeni. Nama je blo prav fajn. Pa dobila sem potencialčne varuške, ker vsi pravijo kolk je pridna. Sem rekla, da se jim oglasim.