IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Teyla, ne sekiraj se, če tvoj ne more s Tejo na pregled k P, zagotovo ni zato nič slabši očka. Pa na žalost bo priložnosti za obiske P še veliko. Takih, neplaniranih....
Tu pa srčno upam, da se motiš.
Joj danes sem spet tamalo vzela k sebi ob polšestih, ker se mi je ni dalo nazaj nest. No, polsedično je zahtevala zizo vsako urco, vmes pa bila koma. Jaz pa zgledam kot zombi, ker sem po presledkih spala. Bi blo boljše, če bi takoj vstala in še kaj postorila po hiši. Ampak že vidim, da bo jutri ista zgodba.

Je pa jutri vsaj sobota, tako da bo očka tud malo pomagal. Komaj čakam, da pride danes popoldne domov in da se malo poigrava s tamalo. Rada bi, da se mu nasmeji, ker se že tako lepo zavestno smeji, on je pa še ni videl.

Pa moram jo pohvalit, da prav lepo sledi predmetom in vse, edino na zvok se ne odziva. Ne vem, a bi mogla glavco že obrnit v smeri zvoka al ne. Me pa ne skrbi, saj tisti presejalni test sluha je prestala. Aja, pa ko kravice pase, se na vsak način hoče dvignit na kolena, tako da je v bistvu že v položaju za plazenje in se tudi odriva naprej. Jo lahko pustim tako, ali naj ji to raje preprečim in naj vadi samo z dviganjem glavice?