Ola punce!
Zdaj je bil pa res že čas,da se še tukaj oglasim...
Berem,da ste ve in vaši mali srčki dobro,nekatere imate že željo po še...
No,kar se nas tiče bo to vse
,čakam na vstavitev Mirene,kot kaže smo dvojne mamice dvojno obremenjene z zaščito
.zase vem,da
ni več nič sproščeno,ker me skrbi da bi še enkrat
naredila
.Si je še katera razen naju s trsico dala vstaviti Mireno?Povejte punce kolk kaj boli...mene je namreč malo strah.
Sicer pa pri nas nič novega,rasteta kot gobici,pred dvema dnevoma smo bili stari 4.mesece (ojoj,kolk je hitro minilo,se mi zdi da sem še pred nekaj tedni imela ogromen trebušček
),Zoja je velika 63cm in tehta 7000g,Maj je velik 61cm in 6000g,toliko o drobcenih dvojčkih
.Še vedno se malo dojimo in malo dohranjujemo,spimo od 20.00 do 6.00,potem se najemo in previjemo in preselimo v mamino posteljo
in spimo še do 9.00,za kar sem seveda izjemno hvaležna,se ne spomnim,kdaj sem bila nazadnje tako naspana.
Včeraj smo globoke košare zamenjali s športnimi deli,ker se mi je zdelo,da se v globokih košarah dolgočasita,ko nič nista videla ven,no,zdaj so ju same očke in čisto radovedno gledata okrog,še ko sta zaspana in jima očke že lezejo skupaj se vztrajno upirata
.
Da,se še potožim tudi meni ekstremno izpadajo lasje,če bo šlo tako naprej bom počasi plešasta,še najhuje pa je to,da jih je povsod polno...v kopalnici,spalnici,dnevni,po otrocih... pa trebušček me tudi skrbi...se mi zdi da je približno tak kot je bil v 4.mesecu
,kavbojke že navlečem nase,ampak se mi potem "nekaj" obesi čez pas.Groza me je kopalk in poletja
.
Je bila že katera v termah z malčkom? Mi namreč gremo drug mesec,za nekaj dni v Olimje,tako,da vem,kaj pričakovati.Domnevam,da nič več savn,jacuzzijev in izležavanja
.
Lepo bodite somamice,veliko cartanja,prespanih noči in brezzobih nasmeškov vam želim.