Hej hej...
Mam slučajno mal časa, pa sem vas prišla mal pozdravit.
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
MoSoNi, kako je pa Nac?
Prejšnji teden sem cela zaskrbljena pisala da je bil Nac prvič cepljen in da je takoj za tem zaspal kot ubit (ampak dobesedno - zgledalo je ko da bi počasi padu v nezavest

). No, tist dan je v bistvu cel prespal, zvečer so se pa začeli krči...

in še kr trajajo. Ne skoz, ampak se redno pojavljajo, po navadi okrog dveh, treh zjutri. Mali je star tri mesce (no, mal čez), do zdej smo meli srečo in nič kej krčev, zdej smo jih pa fasali... bi šla v posvetovalnico mal vprašat, če ga lahk na kak način "OD-cepijo" in povrnejo v prejšnje stanje. Ne sam da ma krče, tud bolj nemiren je, več joka, danes sem našla še krvave nitke v blatu...
Ponoči smo prej spali tud že 8 ali 9 ur skupaj, zdej pa krčkamo... se mi zdi kot da sem s cepljenja prinesla drugega otroka. Sej bi še posumla, da so mi ga zamenjali...
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Še eno "usrano" vprašanje: kako vaši čmrlji kakajo? Naš ima vedno ornk tekoče z unimi sesirki notr, včasih je celo mal sluzast. kaka pa ene 2-3x na dan. Sicer mi je na pregledu rekla, de je pri dojenih to OK, ampak vseen - men je mal čudn
Pa še eno "kosmato" vprašanje: a še keri lasje izpadajo? De nam edina .
No, naš je pa dons zgoden za polnočni prigrizek
Nč, bo treba gret .
Lahko noč in lepe sanje!
Za
"usrano" vprašanje...

Na začetku smo meli vsako pleničko pokakano (barva zenfa, s koščki sirčka), 14 dni nazaj se je začelo čist tekoče in vodeno blato, barve vse od zenfa do trave, brez koščkov (po mnenju pediatrinje to NI BLA driska, ker je bil pokakan največ 3-krat na dan), zadnje dni pa je blato spet zenfasto, z veliiiko koščki sirčka in ni več tako zelo tekoče in kaka nekje od 2- do 4x na dan, ampak sem pa danes našla par krvavih nitk noter in me že spet skrbi... pa tud sluz se včasih pojavlja... spet krivim cepljenje
Za
"kosmato" vprašanje... lasje izpadajo obupno

Res je, da mi v nosečnosti niso skor nič in sem mela že ČUPO (besede moje frizerke ko me je nazadnje strigla), cca 2,5 meseca po porodu pa se je začelo... in se stopnjuje. Če bo šlo tako naprej, se bom verjetno kr na kratko ostrigla, pa bo. Itak že neki časa študiram na to, zdej bom mela vsaj razlog.
Aja, pa še na
zaupanje starim staršem sem se spomnla... midva mama samo še moje starše na razpolago (mojemu dragemu sta starša pred kratkim umrla) in zaenkrat še tud mal nerada puščam Naca za dlje časa... edino ko je bil žegen motorjev sva to naredla (za par ur) - sva pač oba motorista in naju je premagalo

Ko bo mal večji, pa mislim da ne bo problema ga pustit, tok lepo delajo z njim, da sem prav vesela. Tud kakih hudih dobronamernih nasvetov ni, vejo da so čist nepotrebni
Lep dan želim, koker ga je ostalo, js grem še mal vn z Nacom, čeprav se ne sme hodit zuni z vozičkom, ko se dela mrak, ane?