Oj!
Hayabusa, miljon
. Čimprej naj se pozdravi, pikica boga, čeprav vseen fajn, de so se zmotili.
Rajš so ne predstavljam, kako morš bit povožena. Naj hitro mine, pa mleko naj ostane/se vrne fest nazaj
.
Meta, jupiii, odklop
. Čeprav, jaz priznam, de ju ne bi "upala" pustit mojim dvema. Mal obešenjaškega humorja: tašči pa sploh ne, je že predouh ni z britofa. Joj sem grda, al si ne morem pomagat.
Tršica, pa na petek 13.
Pogumna
.
Antoninap, sej bo zih spet kej okol hodil
. Jaz sem takole "zamudila" koncert enga druzga, bi "morala" it v Avstrijo, np - pa sem ga lani 2x videla: v Zagrebu in celov Ljubljani
. Čeprav ne bi nikol verjela.
Little*miss, jaz sem upala, de bom zarad podobnega kviftanja, kot ga imaš ti takole, kašno kilco zgubla al pa vsaj kero mišico dobila...ja, sevede
. Naš ma pa najrajš sicer palec v ustih, z ostalimi štirimi si pa oči zakriva, faca
. Glede mozoljev: jaz niti na višku pubertete nisem imela takega minskega polja
Ko vsaj boleli ne bi,
, sej vidim jih jaz itak ne in me na ta način ne motijo. Jih pa (zaenkrat, zdej ko se bom "pohvalila" bodo zih) nimam na obrazu. So mi pa zato lasje se začel nekam sumljivo mastit in pospešeno zapuščat mojo glavo
. No, sej ni tko kriza, mi pa ni všeč.
Teyla, ne nisi čudna in/ali preveč zaščitniška. Se mi zdi, de se morjo tut naši starši mal navadit, de smo glede naših
mi glavna avtoriteta in ne oni, pa če jim je kul al ne. Sej poj se unesejo nekak, čeprav svojima jaz še vseen ne zaupam glih 100%, že zaradi zdravja (njunega) in podobnega.
Hel, pa mate res velikanko
. Pa
za
. Za GH pa nisem vedela, de majo tkole razdeljno, je pa logično. Po svoje.
Registrirana, upam, de se bo +/- izognil alergijam, če ne - ima vsaj mamo z izkušnjami.
Ooo, Ninchi, helou! Bomo "navijale" zate, po tolk dolgi pavzi verjamem, de je
se vrnit gor. Tut v "običajno" službo se ni glih lahko, tkole pa... Bravo punca
.
Nande se pa tako dobr naglas smeje, res
. Običajno če ga žgečkam po trebuhu (midva si res vzameva čas in "se" dolgoooo previjava), zanč je pa zavriskal, ko me je na postelji čakal, de z večerjo/midnight-snackom pridem (ko sem prišla nazaj s prazno posodo za ritko umivat)
. Neprecenljivo
. Res takooo vesel, ko mama nazaj pride
. Zagrabi pa že kar solidno in tud v usta uturi, ma žirafa vse noge mokre
. Aja, jaz mu tut nč ne branim rokic, prstov in ipd-jev v usta tlačit: se tolažim s Freudom (al enim takim, no), de je pač v "oralni fazi". Če jo že more predelat, naj jo rajš zdej kt pa pr 15-ih
. Mal heca. Verjetno bi zakomplicirala, če bi to non-stop počel, tkole pa... Naj ma vesele, k ne de.
Zdej grem pa slikce gledat.
Lahko noč in lepe sanje!