hoj
Mere iz včerajšnjega obiska P: 6820 gr in 64,5 cm, naša baba bo prava velikanka, P sumi, da bi lahko imela alergijo na mleko in, če se ne bo koža izboljšala, bova mogli na teste
, dobila je tudi 2 dozo za rotavirus in prvo redno cepljenje, naša je pa ravno obratno, ona nič ni spala, kokla.
Tudi bratec je dobil Calpol in kapljice za alergijo, za očke, sumi na seneni nahod
.
Hayabusa. pikapoke za Dunjo, pa kje hudiča vi to vse poberete, slinavka, revici, sploh ti, če si sama tako dolgo, upam, da se uspeš spočit vsaj za par minut, da se ti ne srtga od skrbi in izžetosti.
MB mamice, gdaj bomo pa me imele srečanje???????
Rokice, naša jih kr pridno tišči v usta in jaz jih pridno zamenjujem s dudo, pa mi ne uspeva, edno, ko zaspi, drugače dude sploh ne mara,
Obračanje, iz boka na hrbet v sekundi, iz krbta na bok, tudi, pa ko jo dam past kravice, bi ona kr plazla, kr premika nogice
in tudi glavico vedno bolj dviguje, ker imava, zaradi polivanja fajn dvignjeno podlago, jo še toliko lažje dvigne.
Bolečine vkrižu, jaaaooooo, svinjsko boli, ja nič ne pomaga, tableta in gremo dalje, pa da se ne menimo o M
sem jo dobila te dni pa kljub jemanju KT je toliko tega, kot prvi dan po porodu čišče
, pravi krvavi potoki še ponoči si moram menjat vložke. tako, da J@an, ja jaz imam že 2 menstro po produ, in to je prava poplava.
Registrirana, ti kr brez skrbi lahko mažeš malega z Adermo, nima bit kaj, ker je brez alergenov, našima pomaga, je res, svinjsko draga in moraš redno mazat, ampak, pomaga!
GH, naša pediatrinja pa svetuje tako- tisti, ki se dojijo, po 6. mesecih, mi, ki jih imamo na AM pa po 4. mesecih, tako, da da, še malo pa bomo tudi mi začeli uvajat gosto hrano, oz, tako je prad 17 tednom starosti naj ne bi. Glede na njene težave s prebavo bom mogoče malo počakala, da se ji to uredi, potem pa res, počasi, počasi kaj novega, sicer bom pa najprej počakala, da vidim, kako je z alergijo.
< Sporočilo je popravil hel32 -- 13.5.2011 10:46:31 >