Hoj
No, da se javim, v Petek sva imeli UZ kolkov, in sta oba A1 in se ni potrebno več na široko povijat
Samsara, jaz imam že 2 menstruacijo po porodu in po prvi škatlici KT je zelo močna, in fajn boleča, me boli križ, me napenja,...s tem, da sem stara 34 let in imam za sabo 3 porode, tako, da pri nobeni ni enako.
Trsica, ej, tvoja dva sta pa talka lepotca, pa nista bajsija, malo bolj sta zalita, pa je bil moj 2 tudi tak, in zdaj je pravi ded že pri 20 mesecih, vsi mislijo d aje star 4 leta!!! Lucija pa nič ne zaostaja za njim, nosi oblačilca za 6, 7 mesecev
Tigrica, nič ne skrbi glede dehidracije in rokic, če ga polno dojiš dobi dosti tekočine, če pa vseeno misliš, da je žejen, mu daj malo prekuhane vode po žlički, pesti pa začnejo razklenjat po 3 mesecih, eh, naša jih ima skozi v ustah, namesto dude, te spet odveč skrbi, vsak otrok se razvij s svojo hitrostjo, eni hitreje drugi počasneje.
antoninap, evo eno s senenim nahodom, sranje od sranja, sicer, jaz ne dojim, in lahko jem tablete, ampak, me kljub temu matra, in valda da ne bom v bajti zaprta, moram, zaradi otrok ven, ne vprašaj, kake oke imam, pa nos me srbi, pa vse živo, sicer sem pa na medrolu in je malo boljši, saj, zdaj bo počasi nehalo, cvetet vse sranje, najbolj me pa duši, ko cveti šuma.
Mi gremo čez 2 meseca na morje
, no, in takrat imam namen zamenjat košaro za športni del vozička, ker unega za dvojčke ne bomo vlačli zraven, tako, da se da tisti čist položit in če manj vroče je not.
Kakanje, se je tudi pri nas kolk tolk uredilo, zdaj "že" kakamo vsak dan, včeraj celo 3x, in to 1x v trgovini, no sreča, da imajo previjalnice
Drugače pa veselo papcamo, še vedno na 3-4 ure, po 160-200ml,ponoči pridno spimo od 22tih do 5tih
pa potem od enih 7mih do 10tih, potem gremo ven, umes skuham kosilo, in smo zunaj skraj do teme.
Meta,
za vrtec mi čakamo te dni na odgovor.
Imamo pa malo težave z kožo, ima Lucija namreč probleme s suho kožo, no, smo jih lepo odpravili s Oljnimi kpelmi in kremo A derma, je res super
Jutri imamo P in prvo cepljenje ter zadnjo dozo proti rotavirusu, poročam.
Lp dan, morem kuhat, bo danes lep dan.