Čer!
Pudinga ni več
, sva "samo" dva jedca pa ga naredim iz enga litra, ampak nekak ne zgvera
. Sej baje ni najbol zdrav, ga otrokom rajš ne ponujat
.
Tršica, ste mel pa Prešernovanje
. Naš je pa dons ene 15 minut (s pavzicami vmes) z zanimanjem bulil v rokav svojega progastega bodija
. Smo že pozabili, kako poln presenečenj je naš svet - otroka pa takle sfascinira
.
Lil, mej je laži s krpico/vato, ker mam na previjalni dve roki frej, če je pa v čebričku, banjici pa +/- samo eno (v čebru bi res lohk sam sedel, a mu ni fajn, ga je strah pomoje)
. In poj ne pridem do unih gubic. Šamponov ipd. pa ne nucam in jih ne bom še neki cajta - dokler ga ne bom lahko res fajn sprala v tuškabini (se Hb ujame s časom, ko se res fajn znajo umazat
), drgač mam zmeri občutek, de je en kup žajfe gor ostalo in men je to...jak, me kr zmrazi.
Jaz ga res bolj namakam kot kej druzga, ima tako vodno masažo, dokler ni ves zguban ke v dlani in podplate. Sej vem, de se zdej bere, kt de smo eni umazanci, ampak... Se mu ne vidi, de ni skopan-skopan, kožo ima tko lepo (trkam, trkam, zmeri mi kera hvala uide tkole, poj pa žrem un zažgan, zanič kruh
), smrdi ne... Mah, ne vem, taki smo
.
za polno dojenje, ne daj/te se
Ah, igralna podloga
: fajn je brcat une "zvončke" pa žirafi probat noge pojest, poj pa "znoret", ker se ne moreš na trebuh zvalit, in bit blažen in praskat po podlogi, ko ti mama/ata "končno" pomagata obrnit se na bauh. Do prekuca nazah na hrbet sevede, ker poj je pa res žalost
. Me je v zadnjih par dneh parkrat spomnil na uno: "Moja žalost je najbolj žalostna...."
Pa še ena neprecenjlivost: ko se Nande zjutri zbudi in Šimen to opazi, prileti k posteljici "Ooo, živjo, Nandi, dobro jutro!" in ga skoz remelne poboža, Nande mu pa taaaaak nasmeh flešira, de...
.
Eh, takle mamo
.
Lahko noč in lepe sanje!