Čer!
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Iščem eno čist tanko bombažno dekico za v voziček - za od spodi al pa za mal pokrit, pa nč luštnga ne najdem. Če ne bom pa dala kr eno lepo brisačo spodi... A kera ve kje bi to dobila?
V Mullerju imajo take flanelaste cca. 80x80cm (no, imeli so jih), z vzorčki lušnimi, če ti je dost debela/tanka.
IZVIRNO SPOROČILO: lil_
volje se ni nazaj...
karse pa tice porodniske sem pa studentka in ni dodatnih treh mesecev bi se blo fajn cim prej vrnt v solo. pa tut tista "porodniska" ki jo dobis od socialne traja samo 12 mesecev.
Lil_, upam, de je dobra volja nazaj

. Glede dolžine porodniške pa nisem vedela, to je pa grdo (milo rečeno).
Aja, BC nima izbire sploh, sem jaz tut senčnik iskala, našla pa nič... Mam pa bone, tko de bom mogla kej najt.
Antoninap, lepo de nisi poniknila

. Čebriček je res zakon, sem jaz tut tega kupila

. Nogice naš tut tko gleda in šlata in bi jih pomoje rad v usta že tlačil, samo jih ne doseže

. Pa pomoje še ne ve, de so njegove

. Glede igračk pa: najboljša je odpadna embalaža - razne vrečke in jogurtovi lončki

.
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
GH: Jaz ji bom verjetno okoli 5. meseca začela dodajati, če bo pokazala interes, pa že prej. Glede na to, da je na AM, se mi dopade ideja, da začne kaj bolj "naravnega" jesti čim prej.
No, viš, zarad tega se mi je tisto od uvajanju GH pri "zalivančkih" že pri 4-ih mesecih zdelo boljše

. Pa zakaj te skrbi, de bi jo z dojenje razvadla (če sem prav razumela)? Hranjenje itak ni le za "fizično" energijo, rabi tut "tisto" drugo in s "tistim drugim" se za moje pojme ne razvaja.
Štacune: C&A pa HM majo lušne in ugodne stvari, pomoje sem tut "dekice" tam vidla. Glede cort zadev: jaz kar kej za kolegice s punčkami kupim, si ne morem pomagat

. Zgleda bi mama res še eno hčerko "rabila"

.
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Tistim, ki imajo suhe flekce (ne dermatitisa, ker na to se ne spoznam ) priporočam samo uporabo vode, brez kakšnih mil, šamponov, potem pa samo z oljem namazat. Tako je meni tudi P rekla.
...če bo plača 400eur je vseeno kje sem (potem skoraj boljše, da doma )
Eko, podpišem se po "suhe" flekce - ki jim dohtarji tako radi rečejo dermatitis, zato, ker se fajn sliši pa tut narobe ni diagnoza, samo... brez veze

. U glavnem: men je takale "terapija" najboljša (in najbolj učinkovita po mojih izkušnjah).
Za 400€ bod rajš doma

. Otroku bo to neprecenljivo

.
Teyla, pr takih cenah zasebnih varstev bi jaz 100% rajš pustila službo (če bi jo imela, no

) in sama sebi zaračunaa in plačala unih 400 flik (imaginarno, sevede).
Glede uspavanja na prsih: najin prvi ni zaspal drugače skoraj eno leto, bi rajš "umrl" kot šel spat brez tega. Čeprav - čez dan pa zaspi lepo v vozku, že (no, "že") od enega pol leta starosti - še vedno spi čez dan zuni v vozu. jaz se ne bi pretirano sekirala, probaš kej druzga, če pa ne gre pa pač ne gre. Važn, de spi

. Ah, sej berem, de vam ratuje

. Men je bilo pri Nandetu res čudno, kako lahko kar sam od sebe mrkne

. Ah, tale pajk te je pa dobro

.
Šebela, škoda za drekce pekce in to, samo pomoje je bolš, de je "samo" virus - saj traja dolgo, a se ga vsaj 100% znebi.
Ina5505, ja v Leclerku tut niso švoh cotke - niso drage in niso en pofl.
Še tole: baje se tako slinijo zato, ker tako narava poskrbi, da si v obdobju, ko morajo vse preiskati z usti, vso svinjarijo, ki jo s tem dobijo v usta, ven sperejo. Jao, ker stavek

.
Se bom pohvalila (me še ni izučilo

) - no, hvalila bom najmlajšega: že tretji dan zapored mrkne okoli 19:30, spi do midnight snacka in poj je še okolo treh in poj ob šestih. Sej mogoče se to ne zdi neki fajnga, ampak glede na izkušnje s prvim je tole majka

. Čez dan pa spi izredno malo: od cca. 9:30 do 11-ih, 12-ih, poj pa samo med dojenjem mal kinka (in vleče po 30, 40 minut skupi, ves smetanast je poj okol ust

). Pa čvekica je ratal (le po kom

), ima tooolk za povedat

.
Aha, še v NKD se mogoče splača za cotke gledat, jaz grem jutri tja sicer eno "vrečo za v avto sedež" kupit, je fajna za spat, pa de mam eno v rezervi, če se glih "polula".
Nč, letim pred TV

.
lahko noč in lepe sanje!
P.S.
Tamy, kako ste?