Hej
!
A že dihate na škrge?
Jaz komaj čakam vikend, ko naj bi se temperature malo spustile (no, za moje pojme je itak vse kar je nad 25 stopinj vrooočee).
Predvčerajšnjim sem imela pregled; vse zgleda ok, hemoglobin še vztraja na 117, tako, da mi (še) ni treba jemat kakšnih železovih preparatov.
Edino posteljica je še vedno nizko, pa tisti žolčnik je še vedno velik (mi je začela nekaj govorit o izpadlem črevesju???
), ampak to imam 26.7. še kontrolo v P, pa bomo videli.
Twiggi, ne se preveč sekirat glede CMV. Morda si zadevo že prebolela, ali pa se nisi okužila (saj ne poberemo vseh bolezni, ki so okoli nas
).
No, naš sine ima pa zdaj infekcijsko mononukleozo (ki jo v nekaterih primerih lahko povzroči tudi CMV), tako, da tudi jaz upam, da sem zadevo že prebolela
Tamala je bila pa v ponedeljek cepljena (4. doza Di-Te-Per), pa je že isti večer konkretno zakuhala, šele danes se zadeva umirja. Skratka, pri nas sta otroka na bolniški pri babi, mami pa v službi
.
Jaz bom načeloma delala še do začetka septembra, potem pa preostali dopust priključila porodniški. Mi pa G na vsakem pregledu ponuja bolniško, samo se je kar otepam
Bolečine v križu - imam
Zdaj imam že izkušnje, da pri meni po obdobju slabosti, pride obdobje bolečega križa. Seveda se da preživet, je pa bistveno slabše, če se kaj pripogibam (npr. pometam ali dvigujem tamalo) ali ležim na hrbtu - takrat se pa sploh komaj "zvalim" iz postelje
Ja, mine pa s porodom
. Meni je bil prav nebeški občutek, ko sem lahko po porodu ležala v postelji, na hrbtu in ni bilo več nobenega pritiska in bolečine. No, potem pa začneš pogrešat brcike
Materinska blazina - jo imam, super za spanje in počivanje, za dojenje pa je nekako nisem "naštudirala".
Starejši otroci v vrtcu ob rojstvu novorojenčka- ja, to pa tudi jaz še nisem pogruntala, kaj bomo naredili. Predvsem imam pomisleke glede bolezni in težkega odhoda nazaj v vrtec.
Tako da, izkušnje in mnenja so dobrodošla, čeprav vem, da so si otroci različni in je enemu prav muka bit doma, drugi pa je bistveno bolj zadovoljen, če je lahko doma.
Hmmm, druge teme sem pa že pozabila. Pač, vročina dela svoje
Aja, lepi bušiji
Jaz tudi še nimam nobene take fotke; za razliko od prve nosečnosti, ko jih imam za vsak mesec. No, v drugi nosečnosti pa se tudi nismo nič slikali - tipično, a ne
Potem itak bolj otročke slikaš, mislim, tiste, ki so že izven trebuščka
Zdržte še tole vročino, pa srečno še naprej!