En hiter pozdravček iz morja, kjer je vroče kot pri norcih, ampak hvala bogu vsaj pihlja in v senčki je kar prijetno za dihat.
Tolk se je zgodilo medtem, da si nisem prav vsega zapomnila, čeprav sem vse prebrala...
Ena je pisala o bolj močnih dlakah, ki naj bi napovedovale fantka
meni so tudi po trebuhu pod popkom v črti proti pubični kosti začele rasti dolge črne dlake (sm si jih mogla kar populit), ampak mi bomo imeli PUNČKO
tko, da ne vem, če ima to res kakšno vezo
Lepi in kar veliki bušiji... moj je lepo okroglo zaobljen (malo pa je zrastu od zadnjič), kot da bi pojedla celo lubenico
Jst sm si kratke hlače kupila kar navadne v Tally Weijl, pač malo večje, da mi pas pade skor čist na boke...so ful cnej kot nosečniške kratke hlače...pa še take ful dobre so iz takega materiala k diha...sm dala sam 12 evrov za njih...
Jst nosim še kar iste modrce, čeprav mam večje prsi, ampak imam tiste športne varijante, ki se razetgujejo po potrebi
niso lih Seksi, so pa udobni...imam pa skoraj vsak dan rumene pikce na podrčku na obeh straneh...verjetno je to že kaknšna priprava na proizvajanje mleka!?
Glede urejanja tam spodaj...zmeraj sem se spraševala kako se urejajo druge punce za k G...jaz se namreč brijem na tanko črtico in me je včasih kar malo sram k ne vem ali je to malo preveč za k G...da se pa ne bi, bi me blo pa še bolj sram. Tako, da jaz se zmeraj uredim, ker se tudi če ne grem k G in edino tako se dobro počutim. Me pa vsake toliko časa prešine kako bo, ko bom šla v porodnišnico...če se bom sploh lahko pobrila s tistim velikim trebuhom
Meni in mojemu partnerju je G pri morfologiji sproti govoril kaj gleda...povedal je celo, da Buba zeha
vse je izmeril in povedal ali je to dobro ali ne...edino kar ni povedal je koliko naj bi tehtala, pa slikce nism dobila, ker se seveda spet pozabila rečt...
Gibanje jst čutim zelo močno in to že od 18 tedna naprej, čeprav sem prvič noseča...je pa res, da imam posteljico zadaj in sem brala, da baje tiste, ki imajo posteljico zadaj boljše čutijo gibe...očitno bo res...Meni se cel trebuh premika tolk me včasih butne....je pa res, da je kakšen dan ful aktivna, skor skos, kakšen dan pa malo manj...ne vem zakaj, ampak mislim, da ni nič narobe, ker včasih preverim z Angelsoundom in srček lepo bije...
Delo in bolniška...jst še zmeri delam (zdej sm sicer 14 dni na dopustu, pa od 7 tedna sm bla 2 tedna na bolniški zaradi grozečega splava plus par dni takoj za tem sem bla še na dopustu in na bolniški, ker mi je blo tu mač slabo...samo sem se hitro vrnila, ker mi je blo lažje v službi, čeprav sem večkrat lavfala na skret, ampak sem manj mislila na to in je blo boljše kot doma ) in bom delala do konca, če bo vse ok...oziroma bom šla toliko prej kolikor mi bo ostalo dopusta...po resnici povedano, bi mi bilo doma dolg cajt, ker me služba na nek način izpolnjuje in rada delam kar delam...pa še tooooooooliko stvari moram urediti preden grem...nekoga novega uvesti (in sploh ga še nimamo!), pripraviti nekaj nujnih poročil, pa vsaj še eno predavanje pripravit,...je pa res, da moram tudi doma pripravit še ogromno za dojenčka... uhhhhhh...
Smrketa24...šele tlele s foruma sm prebrala, da si mi po pomoti poslala sporočilo
Čestitke vsem za opravljene morfologije in vsem skupaj en prav lep in vroooooooč pozdrav iz Novegagrada.