Živjooo!
Evo nas z morja, prehitro je minilo, sicer samo 4 dni, pa vendar...bolje to, kot nič;)
pa še septembra greva,spet z mojo sestro in njeno družinico
Morfologija: lih preden sem šla na morje, sem jo imela.vse je ok, je pa
..Je bil kr šok, ker na nuhalni mi je o punčki govorila
se je lepo vidu lulček
Verjetno bo Alen ali Andraž ali Tadej
Težek je 400g, malo več(405), zelo živahen, skos je migal in brcal, čeprav js nisem ničesar videla, ker je ekran obrnila vstran, ampak moj lubi je pa vidu
itak je čist presrečen, ker je
, potem je celo pot na morje govoril, da on je vedu, da bo fant, da je čutu
Bušiji: zelo lepi od vseh, js bom dala naslednje dni gor, ker morm s fotoaparata naložit in potem še sm.
Kratke hlače. js sm si jih za 7 eur kupila v New Yorkerju, super kratke hlačke, sicer res kratke, ampak udobne za mojga bušija.
Hrana. jem vse, pršut mi sploh ne paše, ga pa tud nikol nism preveč marala...jajc pa v nosečnosti nisem niti enkrat jedla, ampak samo zaradi tega, ker mi ne pašejo. Sem pa jedla slanino domačo, pa francosko solato, pa ni blo nič narobe. Pač, kar mi paše
Naslednji pregled: 11.8.2011, 10.8. pa morm bit ob 6.45 zjutri v laboratoriju za sladkorno
dans mi je svak meril sladkor, 4,9 sem ga imela, tako, da mislim, da ne bo bojazni...bomo vidl takrat, ampak zredila sm se za 2 kg od zadnjega pregleda, tak da mislim, da bo ok, če pa ne, bomo pa bolj pazil pri prehrani.
Bodite pridne, imejte se fajn na dopustu, katere se odpravljate ali ste že, vsem želim čimmanj vročih, soparnih dni
septembra bo že boljše, oktobra in novembra pa sploh. Ko bomo z največjimi trebuščki lih fino v jesen zakorakali