Živjo,
branje po porodu - po 1 nisem mogla prebrati niti naslova v časopisu, ne da bi me začele boleti oči, tv je pa itak odpadel za kakšen mesec. Verjetno pa je to odvisno od posameznice. Jaz vem, da sem imela med porodom zaprte oči, ampak mi to ni nič pomagalo
Oprema - ne kupujte preveč vnaprej, raje dokupujte
- posteljnino imam iz Ikeje, ker je cart
po dveh navihancih imam opreme dovolj, samo voziček nam je odslužil in sem že naročila novega. Zame je bila pomembna predvsem teža, vodljivost, velika košara pod vozičkom za šoping, velika kolesa, pa na voziček mora iti tudi lupinica, za hitre skoke v vrtec in šolo, če dete spi. Ter seveda košara za dojenčka, ker to bo pač zimsko dete. Aja naročila sem pa Mutsy transporter, ker ima samo 7,5kg
Pa mislim, da sem ga dobila kar ugodno.
Tistih par stvari ala fiziološka, nosni aspirator, pleničke, nastavki za dojenje bom pa kupila mesec pred pdp-jem.
Punce, v DM-u imajo luštne previjalne torbe za normalno ceno (25€), pa še v različnih barvah, če ne boste slučajno kupovale kompletov z vozičkom.
brce - čutim zelo nizko, in kakšen dan bolj kakšen dan manj
komaj čakam dopust in malo morja, ampak moj mož še vedno ne ve, kdaj bo fraj
, če ne bo drugače bom kar pobasala otroka in šla sama z njima na oddih. Pa se nam bo že pridružil.
lepo se imejte
še za perlo, imam 33 let
< Sporočilo je popravil Urugu -- 20.7.2011 13:27:08 >