IZVIRNO SPOROČILO: felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
Ni še 100%, ampak vedno bolj se nagibava k 2, čeprav mene še vleče,na trenutke, ampak zdaj ko sem večinoma sama za vse pa.... ata preveč potuje poslovno
jaz sem bila prepričana, da bom imela 3 otroke, dokler nismo dobili prvega
mislim, da bo ta otroček kar zadnji, edino če me kdaj spet kaj piči
Pa niti ni problem v meni, ampak mož pa pravi, da ima dva več kot dovolj. Jaz bi imela takoj več otrok, če ne bi bilo prvih 4 mesecev. To mi je bilo pa najtežje obdobje v življenju otroka... Pa nočem strašit prvorodk, v prvo je itak super, ker nič ne veš, kaj te čaka in je vsak dan nova šola
Zdaj me še najbolj muči to, kako bom zbrala energijo, da se bom posvečala še starejšemu otroku.
Vidim, da imate debato o številu otrok. Tudi mi2 z možem imava v planu 3 otroke. Sedaj je drugi na poti in tudi mene skrbi kako bo to laufalo, sploh ker bo tako mala razlika v letih (hčerka bo novembra stara leto in pol). Pri prvem otroku se lahko spočiješ vsaj takrat ko spi, ko pa imaš dva pa je to neizvedljivo, sploh če je taprvi zelo aktiven-kot je naša tamala. Me res zanima kako bo to..pa sej bo kmal tu november
Številke cotk- vidim da se večina vas nagiba k večjim številkicam (62). Tudi jaz sem prvič kupovala samo št 56 ali večje, pa tudi dobila sem od sestre oblekce od 56 naprej. Potem pa sem rodila hčerkico ki je bla velika 46 cm, tako da ji je bilo vse čist preveliko in sem mogla nabavit št 46 in 50. Se spomnim da je nosila št 56 šele pri treh mesecih. Tako da kakšne žabice pa bodi je fajn met št 56, sicer pa se tudi lahko še sproti dokupi.
Barve- voziček sem že prvič kupila tak da je primeren za

in

, je v rjavo-bež kombinaciji. Glede oblekc pa je res da kar sem dobila za darilo je bilo čisto vse v roza ali vijola barvi

Kot da punčki ne moreš oblečt nič drugega kot roza oblekco

Sicer je bla vmes tudi kaka bolj nevtralna barva, vendar pa je bilo potem gor narisana kaka rožica al pa kak drug punčkast motiv. Sedaj še ne vem kaj se skriva v mojem trebuščku, vendar če bo fantek bom mogla dokupit še kar nekaj oblekc, da ga ne bom ravno v roza cunje dajala
Dude, flaške- jaz sem prvič nabavila od aventa pa k sreči nša pupa ni bila izbirčna tako da nisem potem nič menjavala. Tudi sedaj že imam dve dudici od aventa za

. Ostalo pa niti nisem še kupovala.
Jogi- prvič sva kupila jogi od Lagee, je bilo ravno neko znižanje v BC, vendar je še vseen prišel okrog 70eur se mi zdi. Je pa res da ni čist navaden jogi ampak je malo boljše kvalititete, protialergijski in ne vem kaj še. Sedaj pa bova tudi mogla kupit nek jogi, ker hčerka še spi v posteljci. Kot kaže bova posteljico dobila od moje sestre ker je njena hčerka že prevelika, jogi pa bova še dokupla ker je tisti že precej star. Bova pa najbrž vzela nekaj podobnega kot prvič, saj se mi zdi da je fajn da je jogi kvaliteten, ker dojenčki in mali otroci kar precej dneva prespijo. To je moje mnenje.
Še slabe dva tedna in gremo na moorje

. komaj čakam. Vreme pri nas je bolj oktobrsko kot julijsko

Bi pasalo da spet mal sonček posije.