Dan!
Vitamini - jaz jem Fidimed mami - imajo folno in še druge vitamine, meni po njih zaenkrat ni nič. So pa atke konjske velikosti drgač, jaz jo komaj pojem.
Znaki - zaspanost, boleča in povečana prsa, suha koža, slabosti tu in tam, brez razloga oz. brez da bi bilo v bližini kaj takega smrdečega, ker mi zaenkrat ne smrdi nič, niti cigatreti (pa sicer ne kadim) ali kava (brez pomislekov spijem eno orng pravo črno na dan, sicer sem itak koma zaspana).
Obremenitve - jaz vsak dan malo delam na vrtu, skačem s tamalim, grem v hlev delat lažje stvari (hja, pri malo več kot 50 glavah dojnic pride vsaka pomoč prav, tudi če sam metlo uporabljaš), možu pomagat, če kaj potrebuje, saj me konec koncev on zaposluje, pa še svoje obveznosti glede predavanj, ki jih opravljam honorarno. Zaenkrat me še ni nič kaj zvijalo, se pa seveda pazim, pretiravam ne.
Luštanje - vse od A-Ž, razen kupljene sladkarije, prejle sem celo nenormalno veliko goveje juhe z rezanci pojedla, ki je sicer ne maram najbolj.
Jao, gre čas hitro, še en teden do pregleda, pa se mi zdi, da sem komaj poklicala za datum (v začetku marca), čas tako leti, pa še v soboto imam perdavanje v LJ in mi tako ni, se kar izogibam, sam kar se mora se mora.
NIč, grem posesat, pa zlikat sto moževih srajc ... to samo odlagam in odlagam.
Čeo!