Hihihi ve imate že pregled NS določene, jaz se pa še na prvega sploh nisem naročila, itak vem, da pred 8,9t ne naroča in pravim, da imam čas, kar naenkrat mi ga bo pa zmanjkalo. Slabosti se še niso pojavile, razen danes se mi je v službi tako zavrtelo, da sem mislila, da bom skupaj padla, pa sem malo zadihala, spila kakav in je šlo.
Punce, kako je kaj z menjavo g v nosečnosti, jaz sem se preselila in bi mi bolj ustrezalo, če me vzamejo tukaj, ko grem lahko peš na pregled. Juti moram poklicat pa da vidim, če imam kaj sreče.
Drugi teden imam pa zagovor diplome, še ena obveznost več, jaz pa tako prehlajena in utrujena. 1.4 gremo pa za 5 dni v toplice, komaj čakam, a bi bilo pametno, da vzamem sabo plavalne tampone?
Cela gora vprašanj, kot da ne bi imela že enega
doma
Aja presajalni test, pri nas se dela kot dodatek k NS, če je slabši rezultat, ti ga ta test lahko malo popravi, jaz ga prvič nisem delala, ker ni bilo potrebe.
Vse nove nosečke dobrodošle. Spominčica, a nam poveš kje pod palmam se sončkaš, mene tako zebe tukaj, da bi bila takoj kje zraven tebe