IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
perla a tudi ti imaš 1.4 pregled kam pa hodiš, jz v Trbovlje
Jaz imam G v Mb.. Mi je najbližje.
IZVIRNO SPOROČILO: jagodaaa
Zojatisa in _perla_ : vse tri imamo na prvi april pregled! :) sej ko bom bližnjim povedala novico, mi nihče ne bo vrjel :))) To bo nepozaben dan za vse tri! :)
Joj, jaz že tako odštevam do 1.4., kot en mali otrok, ki kar ne more dočakat nečesa

Jaz pa še ne vem, če bi takrat tudi povedala domačim. Super bi bilo, ker tak paše - za 1.4., potem pa si naslednjidan vseeno noseč..

Ampak ko pomislim, da je potem še 6 mesecev in da mi bodo vsak dan spraševali, klicali, ali je vse ok, kako se počutim, da bo ogroooomno nasvetov (ki bodo v večini verjetno kar dobrodošli, ampak včasih so pa ti nasveti neki čudni).. Bom še videla. Z mojim sva rekla, da ne bova povedala njegovim, dokler se mi ne bo že videlo, da se debelim

Ampak ko tako pomislim, bo to tako verjetno že čez kakšen mesec.. Morda bom počakala na NS.. Bom videla..
Slabosti mene še vedno pestijo, in sicer vedno popoldne.. In včeraj sem ugotovila, kaj mi pomaga. Spila sem nekaj požirkov coca-cole in res - slabosti skoraj ni bilo več

Tako da si grem danes nabavit kakšno plastenko, da malo popijem, ko mi bo slabo. Baje pa pomaga tudi breskov kompot, ampak tega jaz še nisem prakticirala.