IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
Nekaj me zanima ali je tudi to znak nosečnosti da se na joškah na robu kolobarja naredi malce temnejši krog.
lp vse puncam
Kolikor jaz vem, bi to naj bil tudi en znak, da ti postanejo bradavice temnejše. Meni se to ni zgodilo.
IZVIRNO SPOROČILO: Cari
Bom pa tokrat upam da pridno mazala presredek. Koliko prej pa je treba začeti? Pa pravijo, da pomaga tudi malinov čaj za lažji porod. No jaz sem ga zamenjala za malinov sok, pa tudi upam da je pomagalo. Rodila sem v dobrih 2,5 urah.
Glede mazanja presredka sem prebrala, da bi ga naj bilo fino začet mazat v drugi polovici nosečnosti. Po moje pa ni noben problem, če ga mažeš tudi prej. Čez celo nosečnost je pa dobro verjetno delat te keglove vaje.
malinov čaj - v vodiniku po nosečnosti sem prebrala, da naj ne bi bil problem malinov čaj piti tudi na začetku, ampak sem nekje drugje prebrala, da ga naj v prvih mesecih SPLOH ne bi pil, ker mehča MV in lahko pride do SS.. Zato ga proporočajo, da se ga pije nekaj tednov pred PDP za lažji porod.
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
presredek žal sem celo prvo nosečnost imela glivična vnetja, zdravle sva z G z vsemi božjimi zdravili, amapk ni pomagalo, no zadnji mesec je blo malo boljše, pač hormoni in škrob V glasvnem posledično pri vnetjih je koža bolj občutljiva in sem se kljub razrezu strgala do anusa Tak da tokrat upam, da mi bo ratalo brez vnetij
Aučč.. me kar stisne, ko to preberem..

Tega jaz definitivno nočem. Čeprav vidim, da bom tudi imela težave z glivičnimi vnetji. Namreč že ene 3 tedne se mi že vleče.. Prejšnji teden sem cel teden se "zdravila" z tamponom, pomočenim v jogurt, in ja, je malo pomagalo. Zdaj dva dni tega nisem naredila in me spet vse grozno srbi

Bojim pa se uporabit kakršnokoli zdravilo, ker pri vsakem piše v navodilih, da se moraš pred uporabo obvezno posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom ali pa da ga uporabljaš lahko takkrat,če koristi pretehtajo posledice. Vglavnem - pa še pri Canestenu baje ni dobro v prvih treh mesevcih si vstavljat te tablete. In se kar bojim, da bom v petek, ko imam pregled, dobila canesten.. Upam, da še kaj drugega obstaja. veste mogoče ve, kaj bi še pomagalo proti glivicam v nosečnosti?
Lep dan vam želim