Pozdravljene punce,
zgleda da sva midva tale november za rep ulovila, ker mi vsi računi ven vržejo 26. november. Pri ginekologinji še nisem bila, komaj teden dni vem, da sem noseča. Nisem preveč optimistična, ker je tole zame tretjič, doma pa še kar nobenega
.
Prve dni sem celo rahlo krvavela, no izcedek je bil tak roza, menstruacija pa ni prišla. Zadnji splav sem imela oktobra in sva se komaj 2 meseca nazaj spet malo opogumila, čeprav očitno ne veva kaj bi rada
... no želiva si
to je vsem jasno, a nekako jaz nočem bit
- psiho, vem. Opravila sem kar tri teste in na vseh sta jasno vidni
. Sva vesela, a tokrat nisva povedala še nikomur in mislim, da tudi dolgo ne bova. Malo se delava norca na ta račun, da imava probleme z dopustom, ker ne veva kako ga zorganizirat...
Od znakov nimam nič posebnega. Lulat me malo večkrat kot navadno, prsi počasi postajajo težje, slabost ignoriram, ker se mi zdi, da je vse le v moji glavi. Glivice me za enkrat (za čuda) pustijo primeru, sem presrečna, glede na to, da sem imala prvič in pri drugi pravo invazijo. Meni ni pomagal ne jogurt, ne abstinenca, ne Canesten - kruto: na koncu je pomagal... konec.
Ampak še vedno obstaja verjetnost, da se bo tokrat izšlo, kajne? Glavo pokonci, pravim jaz, kar bo pač bo. Srečno vsem bodočim mamicam! In ne mi zamerit, če sem katero šokirala z mojim pristopom. Pred pol leta sem bila razvalina in se bojim, da bom čez kak mesec spet. Ali pa tudi ne - hujše kot je bilo drugič najbrž ne more bit